Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 okt, 2023

Ungern – Serbien 14/10: Stream, odds & speltips

Det stundar en riktig gruppfinal när tabellledande Ungern möter Serbien, som innehar andraplatsen. Matchen är planerad att starta kl. 20:45 på lördag.

Ungern ligger högst upp i tabellen, men det är värt att notera att Serbien delar samma poängantal som hemmalaget. Vad som talar för Ungern är att de har en match mindre spelad, vilket ger dem en fördel i kampen om de två bästa platserna. Vi har sammanställt dagens bästa speltips inför matchen, inklusive laginformation, odds och anvisningar om hur du enkelt kan streama matchen från Puskás Aréna.

Vad: Ungern – Serbien, EM – Kval
När: Den 14/10, kl. 20:45
Vart: Puskás Aréna
Speltips: Oavgjort i halvtid (2.05 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Oavgjort i halvtid

Odds = 2.05
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Hungary vs Serbia Match Outcome
Match Starts 14/10 20:45
Match avslutad

Inför matchen

 • En mycket jämn match väntar mellan gruppens ledare Ungern och andra placerade Serbien.
 • Ungern är fortfarande obesegrade och har bara släppt in ett enda mål i detta kval.
 • Serbien har en förlust, och den kom mot just Ungern på hemmaplan. Nu söker man sin revansch.

Streama Ungern – Serbien

Ungern mot Serbien utgör utan tvekan en av lördagens mest spännande höjdpunkter i EM-kvalet. Det är en klassisk gruppfinal som samlar gruppens topp två lag. Självklart vägleder vi dig om hur du kan streama denna mycket fina match. Följ vår enkla guide nedan och se till att inte missa denna episka duell.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Ungern – Serbien

Speltips & odds: Ungern – Serbien

Det kommer definitivt att bli en jämn och intensiv match mellan Ungern och Serbien. Därför har vi utarbetat ett passande speltips som tar hänsyn till matchens jämnhet, särskilt under den första halvleken.

Ungern har presterat utomordentligt väl i gruppen och är fortfarande obesegrade efter sina fyra spelade matcher. Med tre segrar och en oavgjord match har de varit i toppform. Det är värt att notera att de ligger i ledningen i gruppen trots att de har spelat en match mindre än sina konkurrenter, vilket är en imponerande prestation.

Serbien befinner sig tätt i hälarna med samma antal poäng, men deras förlust mot Ungern sätter dem på andra plats när man tar hänsyn till inbördes möten. De måste vara vaksamma, särskilt med Montenegro som hotar bakom med åtta inspelade poäng.

Denna grupp är onekligen spännande, och allt kan hända i de sista omgångarna. Vad vi förväntar oss i matchen är en jämn inledning där lagen inte kommer att ta stora risker från början. Därför tror vi att ett speltips på att matchen är oavgjord i halvtid är ett utmärkt val i denna match. Det är särskilt relevant med tanke på matchens betydelse och lagen som försöker undvika onödiga misstag i den första halvleken.

Spelet har vi tagit fram från Bet365, som förutom betting, också är ett casino med svensk licens. Kika igenom sajten, du kommer inte bli besviken.

Mer odds & betting inför matchen

Ta en titt på våra övriga speltips inför matchen. Vi har gjort grovjobbet för att förhöja ditt spelnöje och presenterar flera intressanta spelalternativ.

Samtliga odds är hämtade från den pålitliga speljätten Bet365.

Speltips Odds
Oavgjort 3.25
Under 2.5 mål 1.68
Under 1.5 mål 3.05
skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar