Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 4 jan, 2023

Sverige – Tjeckien, JVM semifinal 2023: Live stream & speltips

Årets upplaga av JVM 2023 i ishockey går mot semifinaler. Där kommer Sverige att spela mot Tjeckien. Där avgörs det vilket av lagen som tar sig till finalen av JVM.

Här kommer vi hjälpa dig som vill streama Sverige – Tjeckien live. Vi kommer även se till att ge dig ett speltips där vi kommer välja ut odds att spela på inför matchen.

Att titta på Sverige – Tjeckien live stream eller TV från JVM 2023 i ishockey är något vi rekommenderar. Vi tror det kommer bli en dramatiskt – och kanske historisk match.

Vad: Sverige – Tjeckien, JVM semifinal (ishockey)
När: Den 4/1, kl. 20:30
Vart: Scotiabank Centre
Speltips: Sverige kvalificerar sig till final (2.07 hos Unibet)

Streama ishockey hos Bet365

Se matcher från stora ligor

Se Sverige – Tjeckien live stream & på TV

För att följa matcher som spelas i JVM 2023 så rekommenderas du att gå vidare till SVTPlay. Det är en tjänst som har delat på rättigheterna tillsammans med Viaplay. Just matchen mellan Sverige – Tjeckien live stream kommer att vara tillgänglig hos SVTPlay.

Om du vill se Sverige – Tjeckien live på TV så kommer det vara SVT1 som kommer att sända matchen. Det är en TV-kanal som nästan alla i Sverige har tillgång till.

Sverige – Tjeckien speltips & odds

Den stora frågan är om Sverige kommer att kunna ta sig an Tjeckien – och därmed nå till finalen av JVM 2023. Inför matchen kommer Sverige från en svettig vinst mot Finland. Där juniorkronorna lyckades vända matchen i slutminuterna.

Tjeckien kommer från en mycket mer behaglig resa. I kvartsfinalen så tvålade de till Schweiz med hela 9-1. Vilket också ledde till att Tjeckien kunde vila nyckelspelare i sista perioden.

Sverige och Tjeckien delade även grupp under grundspelet av JVM. Där lyckades faktiskt Sverige vinna matchen med 3-2 (efter spel på förlängning). Utan denna vinst – så vore Tjeckien stora favoriter att vinna matchen mot Sverige. Efter att ta respekt för Sveriges tidigare vinst – så ligger oddsen väldigt jämnt mellan landslagen.

Det krävs återigen en enorm insats för Sverige om de ska vinna mot Tjeckien. Det tror vi kommer att ske – inte helt osannolikt att avgörandet kommer på förlängning eller på straffar. Vi kommer därför välja oddsen på att Sverige kvalificerar sig till JVM final i vårt speltips. Det skulle ge oss en dubbel vinst tillbaka på vår insats.

  • Speltips: Sverige kvalificerar sig till final
  • Odds: 2.07
  • Bettingsida: Unibet

Om Unibet skulle vara ett nytt spelbolag för dig så kan du använda deras bonus. Unibet välkomstbonus består nämligen av ett free bet värt 100 kr. Ett perfekt erbjudande för dig som vill spela på matchen helt riskfritt.

Andra nyheter

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar