Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 jul, 2022

Rijeka – Djurgården (21/7): Stream, speltips & odds

Djurgården Varberg speltips stream

Djurgården kliver in i kvalet till Europa Conference League denna torsdag, då man ställs emot kroatiska HNK Rijeka. Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar er Rijeka – Djurgården live stream.

På torsdag den 21 juli är det dags för tre svenska klubbar att kliva in i Europakvalet, och en av dessa är Djurgårdens IF. Man ställs då emot den kroatiska klubben HNK Rijeka, i en på förhand öppen match.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför kvalmatchen. Läs vårt speltips, och se hur ni gör för att live streama Rijeka – Djurgården.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Rijeka – Djurgården
Matchstart Kl. 21:30, den 21/7
Vart: Stadion HNK Rijeka
Live stream Aftonbladet Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Djurgården vinner (2,75 hos Bet365)

Inför matchen

  • Den kroatiska ligan har precis börjat, och Rijeka har bara hunnit med att spela en match där.
  • Djurgården är som bekant mitt i säsong, och ligger på andra plats i Allsvenskan.
  • Lagen möttes i träningsturneringen The Atlantic Cup år 2017. Då vann Rijeka med 1-0.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’yuhXlVmxAfsF3jQO7d4fd7NEaXjGi74GP2OHdWJv’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Rijeka – Djurgården

Det är inte särskilt svårt att live streama Rijeka – Djurgården, och för att se matchen direktsänt på internet. Men för att se matchen krävs att man skaffar ett konto på Aftonbladet Plus, och där köper ett abonnemang. Då kan ni även se Vorskla – AIK live. Det kostar 119 kronor/månad, men man kan också välja att slå till på 2 månader direkt för 129 kronor.

Ni väljer själva om ni ska ha igång er HNK Rijeka – Djurgården live stream från mobil, dator eller surfplatta. Det går nämligen att se matchen live från valfri enhet. Har ni en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Aftonbladet Plus har hög kvalitet på sina fotbollssändningar, och det gäller både bild och ljud. Ni som väljer att titta på en Rijeka – Djurgården stream kommer med andra ord att bli nöjda.

  • Gå till Aftonbladet Plus
  • Skapa ett konto och köp abonnemang
  • Streama Rijeka – Djurgården direkt

Speltips & odds: Rijeka – Djurgården

Djurgårdens IF har gjort en stark säsong, och slåss i toppen av Allsvenskan. Man ligger just nu på andra plats, bara en poäng bakom Häcken. Man har dock en match mer spelad än konkurrenten från Göteborg.

Under sommaren är det många allsvenska lag som storvärvat, och Djurgården är ett av dessa. Marcus Danielson har presenterats, vilket är en välkommen hemvändare. Djurgårdens försvar har inte varit fullt lika stabilt den här säsongen som tidigare år under Kim och ”Tolle”, även om det fortsatt sett bra ut. Men med Danielson i backlinjen kommer det att bli extra stabilt, och han lär bilda ett starkt mittbackspar ihop med Hjalmar Ekdal.

Danielson kommer vi dock inte att få se på plan redan här, när Djurgården ställs emot kroatiska HNK Rijeka i kvalet till Europa Conference League. Den kroatiska ligan har precis dragit igång, och Rijeka har hunnit med att spela en match. Den vann de mot det förväntade bottenlaget Sibenik, med 1-0.

Är det någon spelare i Rijeka som kan vara bekant för den stora massan är det Alen Halilovic. Den vänsterfotade högeryttern lyftes fram som den ”nye Messi” när han som 18-åring köptes till FC Barcelona. Men kroaten fick det aldrig att lossna där, och har istället flyttat runt över halva Europa i jakt på att få ut sin potential. Halilovic kom till Rijeka från Reading inför säsongen, och gjorde ett inhopp i seriepremiären.

Genom åren har det ofta märkts vilken stor fördel det är att vara mitt i säsong, under dessa Europakval. Vi tror att detta är något Djurgården kan dra fördel av, och vi väljer att spela den raka 2:an. Den finnes till 2,75 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner – rak 2:a
  • Odds: 2,75
  • Spelsida: Bet365

Vi skulle vilja tipsa er att kolla in oddsbonusar innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Ni får mer än gärna titta in fler odds på Rijeka – Djurgården. Här under finner ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
1X 1,40
Över 2,5 mål 2,00
Under 2,5 mål 1,80

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar