Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 apr, 2022

Örebro SK – Jönköpings Södra (12/4): Stream, speltips & odds

ÖSK Jönköping speltips stream

Örebro och Jönköping ställs emot varandra i Superettan på tisdag kväll! Här ger vi er vårt speltips till matchen, och här finner ni information om hur ni hittar en Örebro SK – Jönköpings Södra live stream.

På tisdag kväll tar Örebro SK emot Jönköpings Södra, i en match där ÖSK verkligen har pressen på sig att vinna. Storfavoriterna att gå upp inledde säsongen med att förlora mot IK Brage med 0-3, och här är det bara tre poäng som gäller.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför matchen på Behrn Arena. Läs vårt speltips och se hur ni gör för att streama Örebro – Jönköping live!

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Örebro SK – Jönköpings Södra
Matchstart Kl. 19:00, den 12/4
Vad: Superettan, omgång 2
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Örebro vinner (1,95 hos Bet365)

Inför.

  • Örebro har stjärnor som Ahmed Yasin och Jiloan Hamad i laget, men inledde säsongen med 0-3 mot Brage.
  • Jönköpings Södra hade det inte heller särskilt roligt i sin premiär, då man förlorade hemma mot AFC Eskilstuna med 2-3.
  • När lagen möttes i Allsvenskan 2017 vann Örebro båda matcherna med 2-1.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’7nezb9HMP532kCm2i1BxxcPn4q0MZzYRRvs4QTr9′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Örebro – Jönköping online

Det är enkelt att live streama Örebro – Jönköpings Södra online på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är avklarat kan ni se Superettan direktsänt på internet. Då kan ni också streama Halmstad – Norrby live.

Du väljer själv om du ska ha igång din Örebro – Jönköping live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppa över din fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen där.

Vill du se matchen på TV kan du först och främst kolla om du har Discovery+ Extra 1 i din kanallista, då det är den kanal som visar matchen direkt. Saknar du den kan du som sagt koppla över din Örebro SK – Jönköpings Södra live stream till TV-skärmen med hjälp av andra verktyg.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Örebro SK – Jönköpings Södra live!

Speltips & odds: Örebro – Jönköping

Örebro SK gjorde en väldigt svag vår i Allsvenskan 2021, men under sommaren värvades det ena stora namnet. Jiloan Hamad vände hem till Örebro, Nahir Besara kom tillbaka till ÖSK och Ahmed Yasin gjorde comeback både till staden och till laget. Det kändes som att man värvat sig ur krisen, och klubbens ordförande var tydlig med att ”det finns inte på kartan att vi åker ur”.

Men trots att laget blev starkare på pappret så fick man inte ut kvalitén på planen. Att lägga någon skuld på Yasin vore orättvist, då han var skadad nästan hela året, men varken Hamad eller Besara lyckades lyfta spelet eller poängproduktionen. Men det är inte någon enkel uppgift att komma in i ett dysfunktionellt lag.

Inför den nya säsongen har Besara lämnat för Hammarby, där han gör succé, men både Hamad och Yasin stannar kvar för att ta tillbaka klubben till finrummet. Säsongen började dock på sämsta tänkbara sätt, med en 0-3-förlust mot IK Brage. Även under försäsongen har det sett illa ut, och genrepet inför Superettan slutade i förlust 0-5 mot rivalen Degerfors.

Jönköpings Södra kom på 11:e plats i Superettan ifjol, vilket var en besvikelse med tanke på att man spelade allsvenskt så sent som 2017 och givetvis vill upp igen. I laget finns bland annat inlånade Peter Gwargis från Malmö FF, förre Hammarbyspelarna Junes Barny och Marcus Degerlund samt tidigare Göteborgsmålvakten Tom Amos. I premiären förlorade Jönköping hemma mot bottentippade AFC Eskilstuna med 2-3, och frågan är hur långt man räcker den här säsongen.

Vårt tips faller på Örebro. Visst såg det inte alls bra ut mot Brage, men hemma framför fansen ska ÖSK bara vinna en match mot en motståndare som Jönköping. Kvalitén har man definitivt i laget, och det handlar bara om att få ut den. Vi tror på en hemmaseger, och spelar den raka 1:an till 1,95 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Örebro vinner
  • Odds: 1,95
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in oddsbonusar innan ni placerar era spel.

Annan betting inför matchen

Här spelar vi på Örebro. Men det finns gott om annat att spela på, och kolla gärna in andra odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,95
Båda lag gör mål – nej 1,95
ÖSK HT/FT 3,20

Relaterat

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar