Olympiakos - Arsenal, 11/3: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Olympiakos
Oavgjort
Arsenal
Odds hämtat på bet365: 10/3 15:25

Olympiakos och Arsenal spelar mot varandra i åttondelsfinal i Europa League i det första mötet av två. Vi ger er ett speltips till matchen.

Olympiakos har gått som tåget i den grekiska ligan och leder komfortabelt med hela sexton poäng över tvåan. Arsenal har däremot varit oerhört ojämna i sina prestationer i Premier League tidigare på säsongen, även om det ser ut att ha rätat upp sig på sistone.

Ta del av vårt speltips till Europa League-mötet mellan Olympiakos-Arsenal, med allt inför matchen och det bästa oddset.

Vad: Olympiakos – Arsenal
När: Den 11/3, kl. 21:00
Vart: Karaiskaki Stadium
Speltips: Oavgjort resultat (3.50 hos bet365)
Läs mer om hur du kan streama fotboll på nätet: Streama fotboll online
Domare: Daniel Siebert

Inför matchen

  • Olympiakos har gjort mål på hemmaplan i deras sju senaste matcher.
  • Förra årets dubbelmöte lagen emellan slutade sammanlagt 2-2.
  • Arsenals offensiv har sett trögt ut över stora delar av säsongen.

Speltips inför matchen

Under torsdagskvällen är det dags för det första mötet av två mellan Olympiakos – Arsenal i åttondelsfinal i Europa League. Båda lagen har en fin målform i ryggen till denna matchen, även om de inte har en trepoängare i bagaget. Olympiakos och Arsenal möttes även under förra årets Europa League, då i sextondelsfinal. Grekerna tog sig vidare tack vare bortamålsregeln med sammanlagt 2-2, 0-1 efter den första matchen i Grekland.

Olympiakos har en ganska hyfsad resultatrad med 2–2-1 på de senaste fem matcherna men har desto mer bättre hemmamålfacit med mål i deras senaste sju hemmamatcher. Grekerna leder den inhemska ligan med sexton poäng och kan lägga sin kraft på Europa League i vår.

I Olympiakos senaste match vann de med 3-0 mot Lamia och visade att målformen fortsätter. I den grekiska ligan har de gjort 61 mål på 25 matcher, nästan dubbelt så många som tvåan Aris Thessaloniki har gjort (33).

Trots en dålig höst har det sett bättre och bättre ut på sistone för Mikel Artetas mannar och offensiven ser bättre ut än på länge. Arsenal är inte lika målglada i Premier League som grekerna, utan på den fronten har det gått ganska trögt tills för bara några matcher sedan.

Efter att Pierre-Emerick Aubameyang gjort mål efter bara knappa sex minuter i senaste matchen mot Burnley fick de endast oavgjort i Premier League-mötet tillslut. Endast 35 mål på 27 matcher och en tiondeplats på 38 poäng är inget Arsenal kan stoltsera med direkt, siffror dem jagar att förbättra.

Vårt speltips

Även om Arsenal har spelat upp sig den senaste tiden har de en bit kvar. Londonderby mot Tottenham väntar på söndag, en match vi tror att de kommer att ha en hel del fokus på redan nu. De behöver en vinst för att kunna klättra i tabellen i Premier League och komma på en Europaplats.

Olympiakos har öst in mål i den grekiska ligan och kommer med all sannolikhet att satsa allt på Europa League i vår, då de i princip redan säkrat ligatiteln med sexton poäng mer än tvåan. Vårt speltips på ett lika resultat är något vi tror stenhårt på under torsdagen.

Vi tror att Olympiakos kommer att chocka Arsenal och knippa ett oavgjort resultat. I detta speltipset satsar vi på ett kryss i denna matchen till oddset 3.50 på Bet365.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Olympiakos – Arsenal, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Olympiakos vinner 4.20
Oavgjort 3.50
Arsenal vinner 1.90
Över 2,5 mål i matchen 1.90
Under 2,5 mål i matchen 1.90

Fler speltips

Sirius - Degerfors, 24/7: Speltips & stream
Sirius - Degerfors, 24/7: Speltips & stream
Både Sirius och Degerfors har tunga förluster bakom sig inför drabbningen i Allsvenskan. Ett schysst odds erbjuds på ett detta möte inte blir något målkalas.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Mjällby - Malmö, 24/7: Speltips & stream
Mjällby - Malmö, 24/7: Speltips & stream
Allt annat än en rak seger för mästarna Malmö i bortamötet mot Mjällby vore en ren skräll. Oddset på en Malmö seger är bra och får vårt speltips.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sverige damer - Australien damer, 24/7: Speltips & stream
Sverige damer - Australien damer, 24/7: Speltips & stream
Damlandslaget fortsätter OS äventyret då Australien står för motståndet i det andra gruppspelsmötet. Återigen faller vårt speltips på en målrik tillställning.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson