Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 aug, 2023

Newcastle – Liverpool 27/8: Stream, odds & speltips

Ett spännande möte väntar i Premier League när Newcastle tar emot Liverpool på söndag klockan 17:30. Här presenterar vi vårt speltips inför matchen.

Newcastle drabbades av en förlust i en tidig fas av säsongen, närmare bestämt i den andra omgången av Premier League. Motståndet var dock inget annat än Manchester City, vilket gör att resultatet måste ses i ljuset av detta. Nu står laget inför ännu en utmaning när Liverpool gästar. Vi har samlat allt du behöver veta inför denna kommande match.

Vad: Newcastle – Liverpool, Premier League
När: Den 27/8, kl. 17:30
Vart: St. James’ Park
Speltips: Dubbelchans X2 (1.71 hos Snabbare)
Livestream > Viaplay

Dubbelchans X2

Odds = 1.71
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Snabbare
Newcastle vs Liverpool Match Outcome
Match Starts 27/08 17:30
Match Ended
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Inga nya skador att rapportera när det gäller Newcastle. Laget har fortfarande ett par spelare borta sedan en tid tillbaka. Joelinton kan dock eventuellt missa matchen, då hans deltagande ännu är osäkert.
 • I Liverpool är både Curtis Jones och Thiago otillgängliga på grund av skador. Den sistnämnda har varit frånvarande under en lång period dock.
 • En riktig supermatch väntar på St. James’ Park när två starka lag ställs mot varandra.

Streama Newcastle – Liverpool

Denna högintressanta match på St. James’ Park är självklart möjlig att streama, och för att göra det behövs endast ett aktivt konto hos Viaplay tillsammans med ett abonnemang som inkluderar sportpaketet. Se till att du inte går miste om denna spännande drabbning på söndagen den 27:e augusti klockan 17:30!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Newcastle – Liverpool

Newcastle – Liverpool speltips

Newcastle inledde säsongen imponerande genom att besegra Aston Villa med hela 5-1. Trots att matchen förutspåddes vara tuff, överträffade Newcastle förväntningarna genom att visa en imponerande styrka. De inledde starkt och lyckades göra hela fem mål, med Alexander Isak som också bidrog med två av dem.

Därefter väntade en betydligt mer krävande match. Att möta Manchester City är alltid en tuff uppgift, och att göra det på Etihad-stadion gör det nästintill omöjligt. Resultatet slutade i en 1-0-förlust för Newcastle, vilket innebar deras första nederlag för säsongen.

Liverpool påbörjade sin Premier League-resa mot Chelsea, och matchen slutade oavgjort 1-1. Därefter ställdes de mot Bournemouth och hamnade snabbt i underläge efter tre minuter. Trots detta lyckades Liverpool återhämta sig med två snabba mål. Även när Mac Allister blev utvisad i den 58:e minuten, tappade Liverpool inte modet. De upprätthöll en stark defensiv och lyckades till och med göra ett mål med en spelare mindre, vilket säkrade segern.

Inför den kommande matchen har vi valt ett dubbelchansspel, där vi spelar på X2-resultatet. Det innebär att Liverpool behöver undvika förlust för att vårt spel ska vara framgångsrikt. Vi anser att detta är fullt möjligt, delvis på grund av Liverpools tidigare positiva resultat mot Newcastle under de senaste åren. Dessutom var Liverpool det enda laget som lyckades besegra Newcastle två gånger under föregående säsong.

Vi har identifierat det bästa X2-oddset på marknaden för detta spelval!

Mer odds & betting inför matchen

Förutom vårt X2-spel har vi valt ut några andra spelalternativ inför matchen mellan Newcastle och Liverpool. Det kan vara klokt att undersöka dessa alternativ närmare.

Det är spelbolaget Snabbare som erbjuder oddsen för dessa spel. Dessutom ger Snabbare sina nya kunder en imponerande bonus på upp till 500 kr. Det är verkligen ett lockande erbjudande att dra nytta av.

Speltips Odds
Liverpool 3.03
Under 3.5 mål 1.71
Oavgjort i halvtid 2.51
helsingborg eskilstuna tips stream
speltips
Viktigt bottenmöte i Superettan! Läs allt inför Helsingborgs IF - AFC Eskilstuna, från speltips till info om hur ni kan streama mötet live.
21 september, 2023
EL
Europa League-speltips i Ajax - Marseille. Vi har tagit fram all nödvändig information inför matchen, med rekar, odds & livestreaming. Läs mer!
20 september, 2023
fulham liverpool speltips
EL
Läs vårt spel om LASK Linz mot Liverpool. Vi har sammanställt all nödvändig information inför matchen, med rekar, odds och livestreaming.
20 september, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1279 Artiklar