Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 jan, 2024

Milan – Atalanta (10/1): Stream, speltips & odds

Milan Atalanta speltips stream

Vad: Milan – Atalanta
Avspark: Den 10/1 2024, kl. 21:00
Vad: Coppa Italia, kvartsfinal
Stream: > Bet365
Speltips: Milan vinner under ordinarie tid (2.30 hos Unibet)

Milan och Atalanta ställs emot varandra i kvartsfinal av Coppa Italia på onsdag kväll. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om live stream!

Milan och Atalanta möter varandra i en mycket spännande kvartsfinal från Coppa Italia onsdagen den 10 januari. De två storklubbarna har tagit sig till att vara bland de åtta sista lagen i turneringen, men när de nu ställs emot varandra får de det tufft. Bara ett lag kan ta sig vidare, och det ska bli spännande att se vilket det blir.

Här ger vi er alla förutsättningar inför Milan – Atalanta. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni kan streama Milan – Atalanta live.

Milan vinner (Unibet)

Bonus: Gratisspel 100 kr hor Unibet!

Inför matchen

 • Milan saknar fortsatt sina tre främsta mittbackar Tomori, Thiaw och Kalulu.
 • Atalanta är utan spelare som Hateboer, Toloi och Touré.
 • Milan har vunnit sina två senaste hemmamatcher mot Atalanta.

Streama Milan – Atalanta

Det är lätt ordnat att få fram en Milan – Atalanta live stream att titta på direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni se alla Coppa Italia-matcher live.

Du kan välja själv vilken enhet du ska ha i gång din AC Milan – Atalanta stream ifrån. Se matchen från mobiltelefon, dator eller surfplatta. Har du en Cheomcast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande går det dessutom bra att koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen direktsänt på TV.

Vi tror absolut att du som väljer att live streama Milan – Atalanta kommer att bli nöjd med det beslutet. Bild och ljud är både och av god kvalitet.

 1. Klicka dig vidare till Bet365
 2. Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 3. Streama Milan – Atalanta

Milan – Atalanta speltips

Milan har stått för en hyfsad säsong så här långt, som man dock inte är nöjda med. Kravbilden på laget har höjts under de senaste åren, inte minst efter Zlatan Ibrahimovics intåg i klubben. Lagets mittfältare Ruben Loftus-Cheek var ute i media häromdagen och pratade om att Zlatan kräver att laget ger allt för att vinna varje match, och att man ska vinna titlar. Loftus-Cheek var enig.

En av konsekvenserna av denna ökade kravhöjning är att Stefano Pioli kan vara på väg att få sparken. Tråkigt för Pioli, som var glad över att Zlatan kom in i en roll i ledningen, men Zlatan är sugen på att ersätta sin gamle tränare med Antonio Conte. Detta skulle dock i så fall troligtvis ske först till sommaren. Och till dess har Pioli en hel del tid på sig att förbättra lagets resultat och att vinna tillbaka ledningens förtroende.

Atalanta gör ingen wow-säsong så här långt, men de gör vad man kan förvänta sig av dem och mer därtill. Laget har tappat en hel del tongivande spelare, vilket man gör år efter år, men ligger ändå på sjätte plats i tabellen. De kommer senast från 1-1 borta mot Roma.

Vi tror att Milan vinner den här matchen, och att man gör det redan under ordinarie tid. Den raka 1:an spelas, till 2.12122 gånger pengarna hos Unibet.

 • Vårt speltips: Milan vinner
 • Odds: 2.30
 • Bettingsida: Unibet

Oddsen på Milan – Atalanta är tagna från Unibet. Bettingsidan har funnits ett bra tag, och har mängder av bra odds. Det går också bra att spela med swish på bettingsidan.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Mer odds & betting inför matchen

Nedan finner ni fler spelförslag till Milan – Atalanta.

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål – Nej 1.63
Över 2,5 mål 2.80
Under 2,5 mål 1.45

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2527 Artiklar