Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 maj, 2022

Malmö FF – Mjällby AIF (7/5): Stream, speltips & odds

MFF Mjällby speltips stream

Malmö FF tar emot succélaget Mjällby AIF, i Allsvenskans sjunde omgång. Hr finner ni våra tankar inför matchen med ett speltips. Vi ger er dessutom information om hur ni bär er åt för att finna en live stream till densamma.

Malmö FF är regerande svenska mästare, och har än så länge inte förlorat någon tävlingsmatch säsongen 2022. Senast kommer man från en oavgjord match borta mot tabellettan Hammarby, och i den kommande matchen väntar årets positiva överraskning Mjällby.

Mjällby tippades av många att åka ur, men är med och fajtas i toppen så här långt. Ta del av vårt speltips till Malmö – Mjällby, och läs om hur ni gör för att streama matchen live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Malmö FF – Mjällby AIF
Matchstart Kl. 17:30, den 7/5
Vart: Eleda Stadion
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Malmö HT/FT (2,25 hos Bet365)

Inför matchen

  • Malmö FF ligger trea i Allsvenskan, och har resultatraden 3-3-0.
  • Mjällby placerar sig faktiskt på en andraplats, efter att ha överraskat stort.
  • Ifjol vann Mjällby med 1-0, genom mål av Mamudo Moro, när man var på besök i Malmö.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’4GnIcBpRY00Dhdmdvt8NeBdqzfqcgfszqHhg8Xu3′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Malmö – Mjällby online

Det är inte alls svårt att hitta en Malmö – Mjällby stream att se direktsänt på nätet. För att titta på matchen på internet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live. Där kan ni också streama AIK – Göteborg.

Välj själv om du vill se din Malmö – Mjällby stream via mobil, dator eller surfplatta. Du kan titta på dina fotboll streams från valfri enhet hos Discovery Plus. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom välja att koppla över din sändning av matchen till TV-skärmen.

Hos Discovery Plus kan vi utlova hög kvalitet på sändningen, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Vi hoppas att du får en trevlig stund framför din Malmö FF – Mjällby AIF live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Malmö – Mjällby live

Speltips & odds: Malmö – Mjällby

Malmö FF vann Allsvenskan både 2020 och 2021, och de allra festa tror att man upprepar bedriften och vinner en tredje gång på raken. Klubben har, efter alla Champions League-äventyr, överlägset starkast ekonomi i serien och som en följd av det den på pappret mest välbetalda truppen och således även det på papperet starkaste manskapet.

För spelare som Anders Christiansen och Sergio Peña bör inte springa runt på allsvenska arenor.

Här ställs Malmö mot Mjällby, som än så länge gett oss skäl att tro att de kommer bli väldigt intressanta att följa denna säsong. Laget tappade flertalet nyckelspelare efter förra säsongen – Joel Nilsson, Amine Sarr och Kadir Hodzic framförallt – och förlorade även sin tränare Anders Torstensson. Men Andreas ”Brännan” Brännström har kommit in och gjort det väldigt bra, och tagit laget till fyra segrar på sex matcher.

I Malmös ovgjorda match mot Hammarby var man det något sämre laget, även om Milos Milojevic tyckte annorlunda. Hammarby var det lag som skapade flest chanser och som var närmast segern om man ska tro expected goals, åtminstone. I matchen fick Malmö dessutom sin mångsidige, offensive norrman Jo Inge Berget skadad, och han missar troligen denna match. Däremot kan Anders Christiansen vara tillbaka i spel, och det är en större förstärkning än vad Berget är en förlust.

För Mjällbys del har det varit intressanta att se Silas Nwankwus inträde i Allsvenskan. Nigerianen hypades som en supertalang när han anslöt inför säsongen, efter att bara 18 år gammal ha vunnit den nigerianska ligans skytteliga. Efter en del eftersökningar visade det sig dock att Nwankwu i själva verket snarare är 25 år gammal, och det lyftes frågetecken kring huruvida Mjällby skulle behålla honom. Men man har valt att ha överseende med åldersfusket, och 18 år eller inte så levererar han på planen. Han har stått för två klassmål på lika många starter, och lär inte vara färdig än.

Trots Mjällbys succé, så måste vi säga att man haft marginalerna på sin sida och ibland fått med sig mer än vad man förtjänat. Sådant där brukar jämna ut sig, och här tror vi på MFF. Vi spelar ”Malmö leder i paus och vinner efter full tid”, som finnes till 2,25 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö HT/FT
  • Odds: 2,25
  • Spelsida: Bet365

Ta er gärna en titt på fler speltips på matcher från Allsvenskan.

Annan betting på matchen

Här tippar vi att MFF leder i paus och vinner efter full tid. Men ni är välkomna att kolla in andra odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Ja 2,25
Över 2,5 mål 2,05
Under 2,5 mål 1,75

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar