Malmö FF - GAIS, 20/2: Stream, speltips & odds

Malmö GAIS speltips stream


Malmö FF och GAIS möts i Svenska Cupen. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar även hur ni hittar en Malmö FF – GAIS live stream.

Under lördagen sparkade Svenska Cupen igång, och under söndagen kliver Malmö FF och GAIS in i handlingarna. Lagen möts klockan 15:15 söndagen den 20/2, och här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen.

Ta del av ett speltips, och läsa om hur ni gör för att streama Malmö – GAIS live.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Malmö FF – GAIS
Matchstart Kl. 15:15, den 20/2
Vart: Eleda Stadion
Live stream C More
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Malmö HT/FT (1,53 hos Bet365)

Streama Malmö – GAIS live

Det är enkelt att live streama Malmö FF – GAIS. Det enda ni behöver göra för att se matchen direktsänt på nätet är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se Svenska Cupen, och således hitta en Malmö FF – GAIS live stream att titta på.

Du väljer själv om du ska ha igång din Malmö FF – GAIS stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en Chromecast eller Apple TV kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV istället.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Malmö FF – GAIS live!

Speltips & odds: Malmö – GAIS

Precis som varje säsong går Malmö FF in i den här säsongen som storfavoriter till att vinna Allsvenskan. Vad gäller Svenska Cupen är det mer öppet, då slumpen alltid tar större plats desto färre matcher det gäller. Dessutom har MFF ett cupspöke att skrämma bort.

Trots att man varit dominanta i Allsvenskan under tio års tid, nått tre finaler under den perioden och dessutom varit en svensk toppklubb i många år dessförinnan, har man inte vunnit Svenska Cupen sedan 1989. Malmö har flertalet gånger betonat att man tar cupen på allvar, och ifjol var man tydliga med att ”nu ska vi bannemej vinna cupen”, men då åkte man ändå ut redan i gruppspelet. Även i år menar Malmö att man ska gå för cupguldet, och vi får se om utdelningen blir bättre denna gång.

I första matchen ställs man emot GAIS, som åkt ur Superettan och numera tillhör Division 1. En på pappret enkel match, men de här tidiga matcherna är ofta luriga.

Malmö har stått för en godkänd försäsong, där man matchats mot ryskt toppmotstånd. 1-1 blev resultatet mot Lokomotiv Moskva, och därefter 0-2 mot Krasnodar. En del har också ändrats i truppen under försäsongen. Anel Ahmedhodzic har slutligen sålts, och så även Amin Sarr. Franz Brorsson och Bonke Innocent har också lämnat. In har bara den tjeckiske mittbacken Matej Chalus kommit, och frågan är om Malmö hämtar något mer innan allsvensk säsongsstart.

Klasskillnaden mellan de här lagen är enorm, och vi väntar oss att Malmö har full kontroll från start till mål. Vi spelar ”Malmö leder i paus och vinner efter full tid”, till 1,53 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö HT/FT
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.