Kalmar FF - Trelleborgs FF, 20/2: Stream, speltips & odds

Kalmar Trelleborg speltips stream


Kalmar FF och Trelleborgs FF möts i Svenska Cupen. Ta del av vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama Kalmar – Trelleborg.

Svenska Cupen är igång! På söndag eftermiddag tar Kalmar FF emot Trelleborgs FF, och vi är förväntansfulla inför matchen. Kan Henrik Rydström fortsätta att utveckla det lag han byggde så bra redan förra året? Hur står sig TFF mot den här typen av motstånd?

Många frågor, och förhoppningsvis kan vi ge några svar i vårt speltips. Vi meddelar även hur ni gör för att hitta en Kalmar – Trelleborg stream.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Kalmar FF – Trelleborgs FF
Matchstart Kl. 13:00, den 20/2
Vart: Guldfågeln Arena
Live stream C More
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Kalmar vinner (1,50 hos Unibet)

Streama Kalmar – Trelleborg live

Det är förvånansvärt lätt att streama Kalmar – Trelleborg live. För att se matchen direktsänt på internet är allt ni behöver ett konto på C More, och där ett sportabonnemang. När ni ordnat det kan ni titta på er Kalmar – Trelleborg stream direkt från valfri enhet.

Titta på matchen direkt från mobil, dator eller surfplatta. Ni kan också koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV istället. Oavsett hur ni väljer att titta på er Kalmar – Trelleborg live stream kan vi garantera en bra kvalitet på sändningen!

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Kalmar FF – Trelleborgs FF live!

Speltips & odds: Kalmar – Trelleborg

Kalmar FF var Allsvenskans stora överraskning ifjol, då Henrik Rydström lyckades förvandla laget totalt. År 2020 spelade de destruktiv fotboll och kvalade sig kvar i serien, medan de 2021 såg ut som ett helt annat lag. Nu var det bollhållande fotboll som gällde, spel efter backen och ett stort bollinnehav. Dessutom gav spelet resultat, och man slutade så högt upp som på en sjundeplats.

Sedan förra säsongen har en del spelare kommit och gått. Yttern Jonathan Ring har lämnat, men ersatts av en på pappret likvärdig spelare i Simon Skrabb. Målvakten Lucas Hägg Johansson har också lämnat, och så även försvararna Doug Bergqvist och Piotr Johansson samt anfallstalangen Nils Fröling. Även Sebastian Ring har flyttat.

Bland nyförvärven finner vi isländske vänsterbacken David Kristjan Olafsson, vänstermittfältaren Axel Lindahl och brassemålvakten Ricardo Friedrich. Dessutom Landskronas Kevin Jensen och Sirius Nahom Girmai Netabay. Flera av nyförvärven är spelskickliga och trots en del tunga tapp bör Kalmar kunna bygga vidare på spelet från ifjol.

Trelleborg, då? Vi anser att laget försvagats från förra säsongen. Dzenis Kozica har flyttat till Öster, Måns Söderqvist har lämnat och Hampus Nilsson likaså. Inget av nyförvärven är särskilt namnstark, men där målvakten Andreas Larsen från danska BK Frem väl är den mest meriterade. Trelleborgs stjärna Petar Petrovic är dessutom korsbandsskadad.

Kalmar är en hel division bättre än Trelleborg, och vi blir förvånade om smålänningarna inte vinner denna match. Den raka 1:an går att få för 1,50 gånger insatsen hos Unibet, och det är taget.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Unibet

Ni är mer än välkomna att läsa vår recension om Unibet, där ni ser vad vi har att säga om bettingsidan.

Relaterat

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.