Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 feb, 2022

IFK Norrköping – Östers IF, 19/2: Stream, speltips & odds

Norrköping Öster stream speltips

IFK Norrköping ställs emot Öster, i gruppspelet av Svenska Cupen. Här finner ni ett speltips till matchen, och kan även läsa om hur ni hittar en IFK Norrköping – Öster live stream.

Svenska Cupen drar i gång under lördagen, och en av matcherna som går av stapeln denna premiärdag är den mellan IFK Norrköping och Östers IF. I den här artikeln går vi igenom det mesta och det viktigaste inför matchen.

Läs vårt speltips till mötet, och se hur ni gör för att streama IFK Norrköping – Östers IF live.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher live hos Bet365!

Vad: IFK Norrköping – Östers IF
Matchstart Kl. 17:30, den 19/2
Vart: Östgötaporten
Live stream C More
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Båda lag gör mål – nej (1,83 hos Unibet)

Streama IFK Norrköping – Öster

Det är inte alls svårt att hitta en IFK Norrköping – Östers IF live stream. Allt ni behöver för att se matchen direktsänt på internet är ett konto på C More, och där även ett sportabonnemang. När ni har det kan ni streama IFK Norrköping – Öster live.

Det går att ha igång er IFK Norrköping – Öster stream från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni dessutom välja att koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

Matchen visas även på TV, på C More Fotboll. Har du den kanalen i ditt utbud kan du således välja att titta på IFK Norrköping – Öster på TV. Vi utlovar bra kvalitet på sändningen, på bild, ljud och kommentatorer, oavsett hur du väljer att titta på matchen.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama IFK Norrköping – Öster live!

Speltips & odds: IFK Norrköping – Öster

Äntligen drar den svenska fotbollssäsongen igång! I väntan på Allsvenskan får vi kolla på Svenska Cupen. På lördag klockan 17:15 tar IFK Norrköping emot Öster, och givetvis ligger det stora favoritskapet på hemmalaget. ”Peking” gäller alltid som en av utmanarna till SM-guldet, ända sedan Janne Andersson lyckades med skalpen 2015, men det är sällan man är med hela vägen in i kampen. Ifjol slutade man 7:a, och det var givetvis en besvikelse.

Sedan föregående säsong har Norrköping tappat mittfältsdirigenten Alexander Fransson, och forwarden Carl Björk. In har Sirius succéspelare Jacob Ortmark kommit, och man har även förstärkt med Daniel Eid från norska Sogndal. Framförallt har ytterbackspositionen förstärkts, genom högerbacken Godswill Ekpolo och vänsterbacken Jean Carlos de Brito.

Öster har tappat James Keene och Damir Mehic, och även de inlånade spelarna Lucas Lima och Amel Mujanic. Fem spelare har anslutit, och där får Dzenis Kozica hållas som den klart mest meriterade. Mittfältaren har allsvensk rutin från såväl Jönköpings Södra som från Djurgården.

Det är lätt att man i de här tidiga tävlingsmatcherna känner lite på varandra, avvaktar och tar det säkra före det osäkra. Dessutom sitter spelet inte riktigt som det ska ännu. Vi har svårt att se Öster lyckas störa Norrköping här, och förväntar oss att de lämnar planen mållösa. Spelet ”båda lag gör mål – nej” passar enligt oss ypperligt till denna match, och spelas till 1,83 gånger insatsen hos Unibet.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – nej
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Unibet

Ni får gärna läsa vår recension om Unibet, där ni finner våra tankar om spelsidan.

Relaterat

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar