Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 aug, 2023

IFK Norrköping – AIK (21/8): Stream, speltips & odds

norrköping aik speltips stream

Vad: IFK Norrköping – AIK
Avspark: Den 21/8, kl. 19:10
Vart: PlatinumCars Arena
Stream: > Discovery Plus
Speltips: Norrköping vinner (2.70 hos Expekt)

IFK Norrköping och AIK ställs emot varandra i Allsvenskan under måndagskvällen, den 21 augusti. Här finner ni allt inför det mötet, från speltips till information om hur ni kan streama matchen live.

IFK Norrköping har verkligen vaknat till liv under de senaste omgångarna, och man har siktet inställt på fjärdeplatsen i Allsvenskan. Under måndagen ställs man emot AIK, som fortsatt slåss för att skaka sig loss från bottenstriden. Det går så där så här långt, där man varvar bra prestationer med att åka på poängtapp som man kanske inte hade räknat med.

Vi ger er alla förutsättningar inför IFK Norrköping – AIK. Ta del av vårt speltips till matchen, och finn en live stream att titta på online.

Norrköping vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
AIK vs IFK Norrkoeping Match Outcome
Match Starts 21/08 19:10
Match avslutad

Inför matchen

 • Norrköping har skador på Christopher Telo, Isak Ssweankambo och Carl Björk. AIK har en så gott som skadefri trupp, där det är frågetecken på John Guidetti.
 • Norrköping har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. AIK har vunnit tre av sina fem senaste matcher.
 • När lagen möttes på Friends Arena i våras spelade Norrköping ut AIK fullständigt, och vann med 3-0.
AIK vs IFK Norrkoeping Match Outcome
Match Starts 21/08 19:10
Match avslutad

Streama Norrköping – AIK

Det är ingen tuff match att finna en IFK Norrköping – AIK live stream att titta på direktsänt online. För att se mötet på nätet behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Får ni det gjort så kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går alldeles galant att ha i gång er IFK Norrköping – AIK stream från såväl mobiltelefon som surfplatta eller dator. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande verktyg så kan ni även välja att koppla er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Bild, ljud och kommentatorer till denna match är av högsta kvalitet, vilket höjer tittarupplevelsen till att bli det där lilla extra. Streama Norrköping – AIK och njut till fullo av en förhoppningsvis spännande match!

 1. Klicka dig vidare till Discovery Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Norrköping – AIK

Speltips & odds: Norrköping – AIK

Vårmötet mellan IFK Norrköping och AIK är en av säsongens mest minnesvärda matcher. Norrköping fullkomligt körde över AIK, som verkligen visade sig från sin sämsta sida. Där och då var det många som började undra vad för säsong ”Gnaget” hade framför sig, och några månader senare kan vi konstatera att de som var oroliga då minst sagt hade fog för sina rädslor. AIK ligger på kvalplats, och även om man ökat poängproduktionen något på sistone så har man verkligen svårt att få konsekventhet i sina prestationer.

IFK Norrköpings säsong har sedan den där matchen gått upp, ner och upp. Man hade en rätt fin vår inledningsvis, men till sommaren dalade man i prestationer men framför allt i resultat. Nu på sistone har man dock börjat få riktigt god ordning på resultaten, och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Det enda poängtappet av dessa fem var en bortaförlust mot Hammarby, där man fick se sig släppa in det avgörande målet på tilläggstid.

Formmässigt har AIK faktiskt fem raka matcher utan förlust, men vi ska då komma ihåg att de två matcherna man vunnit av dessa varit mot Varberg och Sirius, där segern mot Sirius i ärlighetens namn var rätt tursam. Sedan har det blivit kryss mot ett Kalmar helt ur slag och mot ett Brommapojkarna ur form.

Här tror vi att Norrköping vinner, och vi gillar oddset på 2.70 gånger pengarna på den raka 1:an. Det spelas, hos Expekt.

 • Vårt speltips: Norrköping vinner
 • Odds: 2.70
 • Bettingsida: Expekt

Vi har hämtat dessa odds på Norrköping – AIK från Expekt Sverige, en etablerad bettingsajt med massor av odds. Se även om det finns någon oddsboost att använda innan du spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ni finner tre ytterligare spelförslag till Norrköping – AIK nedan.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.88
Under 2,5 mål 1.93
Båda lag gör mål – Nej 2.10

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar