Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 14 aug, 2022

IFK Göteborg – Hammarby (15/8): Stream, speltips & odds

IFK Göteborg Hammarby speltips stream

Spännande match att vänta på Gamla Ullevi, där IFK Göteborg tar emot Hammarby IF. Läs speltips inför matchen, och se hur ni gör för att streama mötet live på internet.

IFK Göteborg har gjort en godkänd säsong så här långt, där man lite i skymundan av de andra topplagen lyckats hänga med strax bakom topp fem. Här ställs man mot ett av lagen i täten, närmare bestämt Hammarby. När lagen möttes senast blev det e en total överkörning från de grönvita, som vann med 3-0.

I den här artikeln ger vi er allt ni kan tänkas vilja veta inför matchen på Gamla Ullevi. Ta del av speltips med odds, och se hur ni gör för att live streama Hammarby IFK Göteborg – Hammarby.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: IFK Göteborg – Hammarby, Allsvenskan
Var: Gamla Ullevi, Göteborg
När: Kl. 19:10, 15 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (1,90 hos Bet365)

Inför matchen

  • Hammarby har inte släppt in ett enda mål mot IFK Göteborg på fem matcher.
  • Loret Sadiku lider fortfarande av restsymtom från covid-19, och missar därmed matchen.
  • Matchen har avspark 19:10, vilket är tio minuter senare än den vanliga avsparkstiden.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’hsiGnbD2KIQpUdGeBJxBIjvEku7Xt86afr8yzVoc’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama IFK Göteborg – Hammarby

Undrar ni hur ni bär er åt för att live streama IFK Göteborg – Hammarby? Ni är inte ensamma. För att se matchen online på nätet, behöver ni bara följa några enkla steg. Gå allra först in på Discovery Plus hemsida, och skapa där ett konto. När det är gjort köper ni ett sportabonnemang, och därefter har ni allt som behövs för att se Allsvenskan direkt på internet.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska använda för att ha igång er IFK Göteborg – Hammarby stream. Det går att titta på matchen via mobil såväl som från dator eller surfplatta. Med hjälp av en Apple TV, Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom föra över er fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Oavsett hur ni väljer at ha igång er IFK Göteborg – Hammarby IF live stream, kan vi garantera er att ni kommer bli nöjda. Ljud och bild håller högsta kvalitet, och kommentatorerna till matchen är mycket skickliga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Göteborg – Hammarby

Speltips & odds: Göteborg – Hammarby

Snacket om hur IFK Göteborg misslyckats med att bygga ihop ett lag av alla stora namn har vi hört mycket utav, men många verkar ha missat att notera att laget faktiskt hängt med rätt hyfsat i toppen. Laget ligger på sjätte plats, och skulle man vinna hemmamatchen mot Hammarby under måndagen går man upp jämsides med de grönvita och Malmö FF, före AIK.

Hammarby har under de senaste veckorna varit Allsvenskans kanske bästa lag. Av de fem senaste matcherna har man vunnit fyra med 3-0, även om hemmaförlusten mot IFK Värnamo helt klart var en plump i protokollet. Mot GIF Sundsvall senast hamnade nyförvärvet Veton Berisha i målprotokollet, och det är viktigt att man snabbt får igång den spelare man hoppas vara en guldvärvning.

Den som följt IFK Göteborg noga har kanske noterat tendenserna kring hur ”Blåvitt” lyckas städa av alla lag på nedre halvan ganska så bekvämt, men förlorar så fort man möter ett av topplagen. Matchen mot Hammarby för en månad sedan var inget undantag, då ”Bajen” vann med 3-0 totalt rättvist.

Med tanke på hur mycket bättre Hammarby var senast bör de besegra Göteborg igen här. Visst, det är inget konstgräs på Gamla Ullevi, men gräsmattan där är så pass fin att Hammarby bör kunna spela sitt spel på ett framgångsrikt sätt.

Den raka 2:an spelas, till 1,90 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 1,90
  • Spelsida: Bet365

Vi vill gärna tipsa er om att läsa på om bettingsidor utan konto, vilket är väldigt smidigt när man vill spela på odds.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds på IFK Göteborg – Hammarby. Här under finner ni tre.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,07
Båda lag gör mål – Ja 1,61

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar