Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 feb, 2024

Halmstad – Helsingborg 18/2: Stream, odds & speltips

Det är dags för Svenska Cupen, och söndagen bjuder på flera spännande matcher. Vi riktar vårt intresse mot mötet mellan Halmstad och Helsingborg, som har avspark klockan 13:00.

Följ med oss när vi går igenom alla detaljer inför den första omgången av Svenska Cupen. Vi kommer att ha vårt fokus på matchen som äger rum på Bravida Arena mellan Halmstad – Helsingborg. Under genomgången kommer vi att presentera speltips, granska oddsen och dessutom visa dig hur du kan streama matchen online.

Vad: Halmstad – Helsingborg, Svenska Cupen
När: Den 18/2, kl. 13:00
Vart: Bravida Arena
Speltips: Halmstad vinner (1.73 hos Betway)
Livestream: > TV4 Play

Halmstad vinner

Odds = 1.73
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Grupp 5 består av Halmstad, Helsingborg, Värnamo samt Trelleborg.
 • Matchen spelas på Bravida Arena i Göteborg.
 • Detta är första omgången i Svenska Cupen.

Halmstad – Helsingborg stream

Är du intresserad av att streama svensk fotboll? Då har du definitivt kommit rätt, för här förser vi dig med all information du behöver för att komma igång med live streaming online.

För att kunna streama svenska cupen online behöver du skapa ett konto hos streamingtjänsten TV4 Play. Efter att du har registrerat dig är det dags att aktivera deras sportabonnemang, och sedan är du redo att börja streama all svensk fotboll, inklusive svenska cupen och Allsvenskan. Detta görs med en imponerande ljud- och bildkvalitet, samt svenska kommentatorer.

Vi rekommenderar starkt denna tjänst om du är intresserad av att följa svensk fotboll. Men kom ihåg att TV4 Play inte bara erbjuder svensk fotboll utan även andra spännande sportevenemang, såsom världens största fotbollsturnering, Champions League. Kan det bli bättre än så? Vi tvivlar. Kom igång redan idag och missa inte några av de spännande stunderna på planen.

 • Klicka dig vidare till TV4 Play
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Halmstad – Helsingborg

Halmstad – Helsingborg speltips

Halmstad står inför en utmaning när de möter Helsingborg i den första omgången av Svenska Cupen, och här presenterar vi vårt bästa speltips för matchen.

I Grupp 5 har vi alltså: Halmstad, Helsingborg, Värnamo och Trelleborg. Med två lag från Allsvenskan och två från Superettan finns det spännande möjligheter för Superettan-lagen att utmärka sig mot sina större motståndare. Trots potentialen för överraskningar tror vi dock att både Halmstad och Värnamo kommer att visa sig vara starkare än de andra lagen.

Notera att matchen inte spelas i Halmstad utan i Göteborg på Bravida Arena. Trots lika förutsättningar tror vi att Halmstad kommer att vara det starkare laget och säkra samtliga poäng från matchen.

Helsingborg hade en tuff säsong förra året och var nära att åka ut från Superettan. Nu är det dags att ladda om inför den kommande säsongen och hoppas på förbättring.

Vi tror att Halmstad, som är det betydligt bättre laget här på pappret, kommer att vinna matchen på Bravida Arena i den första omgången av Svenska Cupen. Vi kommer därför att spela på dem som segrare hos spelbolaget Betway, som erbjuder odds på 1.73.

Mer odds & betting inför matchen

Ta gärna en titt på våra övriga speltips och odds inför matchen på Bravida Arena mellan Halmstad och Helsingborg. Samtliga odds är hämtade från spelbolaget Betway. Kom ihåg att spelbolaget erbjuder en bonus på upp till 500 kr i form av ett gratisspel för alla nya kunder. Detta är en utmärkt bonusmöjlighet för dig som vill utforska spelbolagets tjänster.

Speltips Odds
Halmstad leder i halvtid 2.10
Över 2.5 mål 2.00
Rätt resultat: 2-1 8.50
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar