Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 jan, 2024

Georgien – Sverige 13/1: Stream, odds & speltips

I den andra EM-matchen ställs Georgien mot Sverige. Här får du allt du behöver veta inför Sveriges andra handbollsmatch i mästerskapet. Matchen börjar klockan 20:30 på lördag.

Sverige hade en övertygande seger mot Bosnien-Hercegovina i öppningsmatchen av handbolls-EM. Nu står man inför Georgien och är återigen stora favoriter. Förväntningarna är höga på en enkel seger för Sverige. Vi går igenom matchen med en detaljerad analys och delar med oss av speltips, odds samt hur du kan följa matchen via live streaming online.

Vad: Georgien – Sverige, Handbolls-EM
När: Den 13/1, kl. 20:30
Vart: SAP Arena
Speltips: Georgien under 23.5 mål (1.85 hos Bet365)
Livestream: > Bet365 & Viaplay
TV: TV6

Georgien under 23.5 mål

Odds = 1.85
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365

Se Georgien – Sverige i Handbolls-EM

Streama alla matcher hos Bet365

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Sverige vann sin öppningsmatch utan några svårigheter mot Bosnien-Hercegovina.
 • Georgien förlorade sin första match och släppte in 34 mål.
 • Sverige betraktas som stora favoriter att vinna sin andra match i handbolls-EM.

Georgien – Sverige stream

Inför mötet mellan Georgien och Sverige, som drar igång på lördag klockan 20:30, vill vi guida dig steg för steg så att du inte missar Blågults andra EM-match i gruppspelet.

För de som föredrar att streama matchen rekommenderar vi Viaplay, som erbjuder en enastående upplevelse med högkvalitativ bild och ljud samt svenska kommentatorer. Viaplay har ett omfattande utbud av sportevenemang, inklusive samtliga matcher från handbolls-EM 2024.

För att komma igång behöver du skapa ett konto på deras plattform, vilket enkelt kan göras via deras hemsida. Du hittar en snabb länk i vår guide nedan. Därefter krävs det att du prenumererar på ett sportpaket för att få tillgång till deras sportevenemang, och sedan är du redo att njuta av högklassig sportunderhållning året runt.

För de som föredrar att titta på TV är det möjligt genom TV6, där matchen kommer att sändas.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Georgien – Sverige

Georgien – Sverige speltips

Inför den andra omgången av handbolls-EM mellan Georgien och Sverige presenterar vi vårt speltips.

Det är ingen överraskning att Sverige förväntas vinna denna match med tanke på den tydliga kvalitetsskillnaden mellan lagen. Frågan är snarare hur stor segern kommer att bli för Blågult. Efter att ha sett Sverige dominera matchen mot Bosnien-Hercegovina och slutligen vinna med 29-20, kan vi förvänta oss en liknande, om inte större, triumf mot Georgien.

Trots den klara överlägsenheten måste vi fördjupa oss för att hitta spelvärde, och vår fokus ligger på ett underspel för Georgien. Vi förutser ingen dramatisk skräll eller att Georgien kommer att hota det svenska laget. Vi tror snarare att Georgien kommer att ha svårt att göra mål i denna match. Även om Georgien överraskande gjorde 29 mål mot Nederländerna, känner vi till att Sverige är en starkare nation med en mer pålitlig försvarsstruktur än Nederländerna. Därav förväntar vi oss att Sverige kommer att begränsa Georgiens målskörd betydligt bättre än vad som skedde i matchen mot Nederländerna.

Därför anser vi att underspelet på Georgien, under 23.5 mål i matchen, är ett utmärkt val. Vi placerar detta spel hos speljätten Bet365, ett av de spelbolag vi varmt rekommenderar. För att hitta en bonus och ett spelbolag som passar dig bäst, kan du alltid kolla vår lista över Sveriges bästa oddsbonusar. Vi har recenserat samtliga och sammanställt all nödvändig information om varje spelbolag.

Mer odds & betting inför matchen

Se även till att kika igenom våra andra speltips & odds inför handbolls-EM, matchen mellan Georgien mot Sverige. Alla odds är presenterade från Bet365.

Speltips Odds
Under 61.5 mål 1.85
Första halvlek: HCP Georgien +8.5 mål 1.80
Total antal: under 30.5 mål första halvleken 1.72
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar