Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 dec, 2023

Everton – Chelsea 10/12: Stream, odds & speltips

Everton Fulham speltips stream

Vi beger oss till Liverpool, närmare bestämt Goodison Park, för att bevittna en match mellan Everton och Chelsea med avspark klockan 15:00.

Ett formstarkt Everton tar plats på hemmaplan mot Chelsea. Trots sina poängavdrag har Everton lyckats klättra över nedflyttningsstrecket. Vi går igenom allt inför matchen mellan Everton och Chelsea, presenterar dagens bästa speltips, erbjuder attraktiva odds och visar självklart också hur du enkelt kan streama denna drabbning. Följ med oss hela vägen!

Vad: Everton – Chelsea, Premier League
När: Den 9/12, kl. 18:30
Vart: Goodison Park
Speltips: Dubbelchans 1X (1.67 hos Unibet)
Livestream: > Viaplay

Dubbelchans 1X

Odds = 1.67
Bonus: Få 100 kr i gratisspel hos Unibet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Everton vs Chelsea Match Outcome
Match Starts 10/12 15:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Inga större skador eller avbräck att rapportera hos hemmalaget.
 • Chelsea har fortfarande spelare på sin skadelista. Däremot är Conor Gallagher tillbaka efter sin avstängning.
 • Everton kommer till matchen med en fin form och hoppas på att ta tre nya poäng. Chelsea har förlorat två av sina tre senaste matcher.

Everton – Chelsea stream

Denna match är med i dagens Europatipset om du är intresserad av att sätta upp ett systemspel. Ta gärna en titt på våra speltips för att få en bättre överblick över matcherna.

Om du är intresserad av att streama matchen på Goodison Park, kan du göra det via Viaplay. De ansvarar för evenemanget, och du kan enkelt skapa ett konto på deras webbplats för att snabbt komma igång med live streaming. Kom ihåg att du också behöver prenumerera på ett sportpaket för att låsa upp alla live-evenemang.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Everton – Chelsea

Everton – Chelsea speltips

Inför denna match riktar vi vår uppmärksamhet främst mot hemmalaget – det är dem som får vårt vårt förtroende och ta åtminstone en poäng i matchen.

Everton har gjort en imponerande prestation genom att trots sitt poängavdrag klättra över nedflyttningsstrecket. Det är värt att notera att utan poängavdraget skulle de ha haft fler poäng än dagens motståndare, Chelsea, och befunnit sig på tionde plats i Premier League-tabellen. Everton förtjänar verkligen cred för sitt enorma arbete.

Chelsea verkar sakna stabilitet i sitt spel, och med två förluster i sina senaste tre matcher verkar laget vara i obalans. Det är svårt att förutse hur detta lag kommer att prestera eftersom de konstant presterar ojämnt. Dessutom har de haft problem med röda kort och skador under hela säsongen.

Vi kommer att spela på att Everton tar åtminstone en poäng i matchen. Vi tror att hemmalaget inte bara har en god chans att säkra en poäng utan också att vinna. För den som söker högre odds kan vi självklart rekommendera det alternativet. Dock kommer vi att välja det något säkrare alternativet, det vill säga 1X i matchen, vilket innebär att Everton behöver åtminstone ett kryss för att spelet ska gå hem. Detta val anser vi vara det bästa med tanke på Evertons fina form & självförtroende man byggt upp.

Mer odds & betting inför matchen

Kika gärna in våra ytterligare speltips & odds inför matchen mellan Everton och Chelsea!

Alla odds är hämtade från spelbolaget Unibet – som är en jätte i spelbranschen! Se till att hämta deras bonus upp till 100 kr i gratisspel ifall du inte redan gjort det.

Speltips Odds
Everton vinner 3.15
Över 2.5 mål 1.72
Rätt resultat: 2-1 11.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar