Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 2 feb, 2024

DR Kongo – Guinea 2/2: Stream, odds & speltips

Vi riktar nu blicken mot den sista matchen för kvällen i afrikanska mästerskapet, där Demokratiska republiken Kongo står ansikte mot ansikte med Guinea. Avspark sker klockan 21:00.

I denna sista kvartsfinal på fredagskvällen utforskar vi alla aspekter inför detta fängslande möte mellan Kongo och Guinea. Här får du insikt i allt inför matchen, såsom spelartrupper, skadesituation, odds, speltips och självklart mycket mer. Dessutom presenterar vi en guide om hur du kan streama denna match. Följ med oss hela vägen för en komplett förhandsanalys.

Vad: DR Kongo – Guinea, Afrikanska mästerskapet
När: Den 2/2, kl. 21:00
Vart: Stade Olympique Alassane Ouattara
Speltips: Oavgjort (3.55 hos Betsson)
Liverstream: > Bet365

Oavgjort

Odds = 3.00
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
DR Congo vs Guinea Match Outcome
Match Starts 02/02 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Inga nya rapporterade skador eller avstängningar för något av lagen. Båda lagen förväntas kunna ställa upp med sina bästa elvor.
 • Kongo har ännu inte lyckats vinna någon match inom ordinarie matchtid.
 • Guinea avgjorde senast mot Ekvatorialguinea i den 98:e minuten och räddade också en straff tidigare i matchen.

DR Kongo – Guinea stream

Missas inte kvartsfinalen på fredag mellan DR Kongo och Guinea. Detta förväntas bli en spännande och minnesvärd match. För att säkerställa att du inte går miste om den har vi satt samman en guide för live streaming online.

Du kan enkelt följa det afrikanska mästerskapet online nästintill kostnadsfritt. Det enda som krävs är ett konto hos Bet365 och en minsta insättning på 50 kr. Därefter är du redo att streama samtliga matcher från turneringen. Dessutom har Bet365 mycket mer att erbjuda året runt, med täckning från de stora fotbollsligorna runt om i Europa.

Kom igång med live streaming redan idag. Följ vår guide nedan och processen tar endast några minuter, och snart nog är du redo att njuta av högklassig fotboll online.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama DR Kongo – Guinea

DR Kongo – Guinea speltips

I kvartsfinalen mellan Kongo och Guinea presenterar vi vårt speltips för matchen, med en högoddsare på 3.00 gånger pengarna.

Vårt val riktas faktiskt mot ett oavgjort resultat. Vi tror att denna match kommer vara mycket jämn och möjligtvis också relativt målsnål. Detta resonemang grundar sig på Kongo’s prestationer genom turneringen, där de faktiskt inte har vunnit en enda match inom ordinarie matchtid.

Kongo har således spelat oavgjort i samtliga sina matcher hittills i turneringen, och vi förväntar oss inget annorlunda när de ställs mot Guinea i kvartsfinalen. Vi tror att det återigen kommer att resultera i ett oavgjort resultat.

Även om Guinea endast har spelat en oavgjord match under turneringen, har deras matcher varit överlag målsnåla. Ingen av matcherna har ens nått tre mål, med resultat som 1-1, 1-0, 0-2 och 1-0. Det har varit jämnt och tätt hela vägen.

Förutom det tenderar matcherna till att bli allt jämnare när det börjar dra ihop sig – och framförallt i afrikanska mästerskapet där vi allt som oftast får se på väldigt lite mål. Så 3.00 gånger pengarna på ett oavgjort resultat är defnitivt värt att slänga in en slant på.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan går vi igenom ytterligare tre speltips & odds inför kvartsfinalmatchen i afrikanska mästerskapet. Vi tror samltiga val kan vara passande till matchen. Alla odds är hämtade från spelbolaget Betsson – som erbjuder alla sina kunder en bonus upp till 500 kr i bonus. Se till att skaffa dig ett Betsson-konto redan idag och nyttja deras fantastiska bonus.

Speltips Odds
Under 1.5 mål 2.17
Under 0.5 mål 5.50
Guinea kvalar vidare 2.10
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar