Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 26 jul, 2023

Djurgårdens IF – FC Luzern (27/7): Stream, speltips & odds

dif luzern tips stream

Vad: Djurgårdens IF – FC Luzern
Avspark: Den 27/7, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Stream: Aftonbladet Plus
Speltips: Djurgården vinner (2.20 hos Expekt)

Djurgårdens IF och FC Luzern möts i den första kvalomgången till Europa Conference League. I den här texten ger vi er allt inför mötet, vad gäller såväl speltips som information om hur ni kan streama matchen live.

Djurgården har blandat och gett den här säsongen, där matchen mot Elfsborg senast definitivt var en prestation av det sämre slaget. 0-4 blev resultatet då, och man får hoppas kunna prestera bättre nu när kvalspelet till Europa Conference League inleds.

I den första kvalomgången till ECL ställs Djurgården emot FC Luzern, från Schweiz. Djurgården gäller som favoriter, åtminstone i hemmamötet, men knappa sådana. Det är två öppna matcher vi har framför oss, och här ger vi er allt inför matchen på Tele2 Arena torsdagen den 27 juli.

Djurgården vinner (Expekt)

Få gratisbet på 1 500 kr hos Expekt!
Djurgaarden vs Luzern Match Outcome
Match Starts 27/07 19:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Djurgården har sålt Elias Andersson och har både Elliot Käck och Pierre Bengtsson skadade. Men man har värvat in Rami Kaib, som lär starta på vänsterbacksplatsen här.
 • Luzern har Leny Meyer och Thibault Klidje på skadelistan.
 • Luzern har spelat en seriematch hittills denna säsong. Då blev det 0-0 borta mot Winterthur.
Europa Conference League Qualification

27th July 2023 - 17:00

Tele2 Arena

Djurgaarden

Match Ended
Luzern

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

2

Average goals scored

1/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Europa Conference League Qualification

2023

Luzern

1

Djurgaarden

1

Streama Djurgården – Luzern

Hur bär man sig då åt för att live streama Djurgårdens IF – FC Luzern? Det är en fråga många ställer sig dessa dagar, när matchen närmar sig. Det är inte svårt att streama mötet live, men för att göra så krävs att ni har ett konto och abonnemang på Aftonbladet Plus. Just nu erbjuds en deal där ni kan skaffa detta abonnemang i 2 månaders tid, och betala 129 kronor.

Med ett sådant abonnemang kan ni se alla kvalmatcher från Europa Conference League, och således även titta på Kalmar – Pyunik live. Dessutom kan ni då live streama Klaksvik – Häcken. Titta på er Djurgården – Luzern stream från valfri enhet, det vill säga via mobil, dator eller surfplatta.

Vi skulle tro att ni blir nöjda med er Djurgården – Luzern live stream. Det är god kvalitet på såväl bild som ljud.

 1. Klicka dig vidare till Aftonbladet Plus
 2. Öppna ett konto och köp sportabonnemang
 3. Streama Djurgården – Luzern

Speltips & odds: Djurgården – Luzern

Djurgården har gjort en halvdan säsong så här långt, även om lagets stundtals svaga prestationer överskuggats av hur dåliga Hammarby och inte minst AIK har varit. Mediefokuset i Stockholm har riktats mot andra lag, och Djurgården har undsluppit mycket av kritiken som man annars hade kunnat få.

Tittar vi på tabellen är Djurgården nio poäng bakom tabellettan Elfsborg, och dessutom har man en match mer spelad än boråsarna. De möttes dessutom så sent som i lördags, och då förlorade Djurgården med 0-4. Inget vidare resultat, och djurgårdsfansen kan bara hoppas att storförlusten var en följd av att lagets spelare redan hade tankarna och fokuset på det stundande Europa Conference League-kvalet, och att man nu kliver ut och gör en hejdundrande bra insats när det i stället är FC Luzern som kommer på besök.

Hos Luzern spelar bland annat Max Meyer, som framför allt är känd för att ha gjort nära 200 matcher i Schalke men även för sina säsonger i Crystal Palace. Utöver Meyer finns det inte särskilt många namn som är bekanta för den större skaran, och det här är ett lag som Djurgården definitivt har chans att slå. Tittar vi på oddsen, så är det till och med Djurgården som gäller som favoriter – åtminstone i matchen på Tele2 Arena. Oddsen är 2.20 på hemmaseger, 3.25 på oavgjort och 2.87 på bortaseger.

Vi tror också att Djurgården vinner den här matchen. Till skillnad från Luzern så är man mitt i säsong, vilket talar till lagets fördel. Som lag är man dessutom jämnstarka. Den raka 1:an spelas, till 2.20 gånger insatsen hos Expekt.

 • Vårt speltips: Djurgården vinner
 • Odds: 2.20
 • Bettingsida: Expekt

Oddsen är hämtade ifrån Expekt Sverige, en etablerad bettingsida i Sverige. Där finner du många fina odds. Se även bonuskoder innan ni spelar.

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Mer odds & betting inför matchen

Ta här under del av fler odds på Djurgården – Luzern.

Speltips Odds från Expekt
Över 2,5 mål 1.88
Under 2,5 mål 1.84
X2 1.57

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar