Bayern München - Lazio 17/3: Speltips, odds & inför

Bayern München – Lazio 17/3: Speltips, odds & inför

Bayern München och Lazio gör upp i Champions Leagues åttondelsfinal. Bayern vann stort i första mötet, och har avancemanget som i en liten ask. I vårt speltips ger vi er förutsättningarna inför returen!

Bayern München fick med sig ett väldigt bra resultat från första mötet, då man utklassade Lazio med hela 4-1 i Rom. Nu talar det mesta för att det tyska maskineriet avancerar vidare från denna Champions League-åttondel, och det ska till ett mirakel för att Lazio ska kunna vända.

Vi tar er igenom förutsättningarna inför Bayern München – Lazio, och ger er ett speltips till matchen 17/3. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Champions League.

Vad: Bayern München – Lazio
När: Den 17/3, kl. 21:00
Vart: Allianz Arena, München
Speltips: Under 3,5 mål (1.80 hos bet365)
Domare: Istvan Kovacs (Rumänien)

Inför matchen

  • Bayern München vann det första mötet med 4-1.
  • Lazio har förlorat fyra av sina fem senaste bortamatcher.
  • Dessa lag kryssar sällan. Bayern har inte spelat oavgjort under sina 5 senaste matcher, och Lazio under sina 12 (!) senaste matcher.

Speltips inför matchen

Det var inget snack om vilket lag som var bäst när Lazio och Bayern München möttes i Rom för tre veckor sedan. Bayern visade att man är några kostymer större, och ledde med 3-0 redan i paus. Det blev inte bättre när Francesco Acerbi snubblade in en boll i eget mål så fort andra halvlek började, även om Joaquín Correa replikerade direkt efter.

Men det vore väl konstigt om Lazio, som redan överpresterar efter sina medel, kunde rubba de regerande Champions League-mästarna och världens kanske mest stabila lag. Att Lazio ens är i åttondel är en prestation i sig, och för att man ska bli ännu mer konkurrenskraftigt krävs större investeringar från president Claudio Lotito än att hoppas på att fortsätta fynda.

Sedan förlusten mot Bayern har Lazio hunnit med att förlora två ligamatcher, och möjligheterna att nå Champions League till kommande säsong ser svårare och svårare ut. Inte minst med tanke på den form Atalanta visar upp.

Bayern München kommer från tre raka vinster i ligaspelet.

Vårt speltips

Lazio har förlorat fyra av sina fem senaste bortamatcher, och väldigt lite talar väl för att den här matchen slutar i annat än förlust för huvudstadsklubben. Dock ser vi inget värde i att spela hemmaseger till 1,30 gånger pengarna, och riktar därför våra blickar mot andra spel.

Under 3,5 mål betalar hela 1,80 gånger insatsen. Då den här matchen redan är i princip avgjord skulle det inte förvåna oss om det blir en ganska lugn tillställning. Bayern vill inte ta ut sig mer än nödvändigt utan tar gärna en kontrollerande, stabil seger, medan Lazio kan tänkas tröttna mentalt om man inte får in ett tidigt mål.

Spelet finner ni på Bet365!

Alla de bästa oddsen

Vi har hämtat fler odds på Bayern München – Lazio. Dessa finner ni här, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Bayern München vinner 1.30
Oavgjort 5.75
Lazio vinner 9.00
Över 2,5 mål i matchen 1.36
Under 2,5 mål i matchen 3.20
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
VM 2022 – Åttondelsfinaler – Tips, odds & TV tider
En guide inför alla åttondelsfinaler i fotbolls VM 2022. Läs om betting tips, odds, och analyser. Vi samlar även alla TV tider och datuim för VM åttondelsfinalerna.
5 december, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman