Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 jan, 2024

Barcelona – Osasuna 11/1: Stream, odds & speltips

Inför den andra semifinalen, som äger rum mellan Barcelona och Osasuna, ger vi dig en genomgång av allt du behöver veta inför matchstarten torsdag klockan 20:00.

Segraren i mötet mellan Barcelona och Osasuna kommer att möta Real Madrid i finalen av Super Cup. Vi presenterar här våra speltips, granskar alla tillgängliga odds och ger dig även information om hur du kan streama matchen online från KSU Stadium i Riyadh. Häng med när vi förbereder dig för denna spännande drabbning.

Vad: Barcelona – Osasuna, Super Cup
När: Den 11/1, kl. 20:00
Vart: KSU Stadium
Speltips: Båda lagen gör mål (1.78 hos Nordicbet)
Livestream: > Bet365

Båda lagen gör mål

Odds = 1.78
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Nordicbet
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Barcelona vs Osasuna Match Outcome
Match Starts 11/01 20:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Barcelona ställs inför matchen utan Alonso, Gavi, Martinez och ter Stegen, som alla är otillgängliga på grund av skador. Dessutom är Cancelo och Pedri osäkra för spel.
 • Osasuna har endast Avila på sin skadelista.
 • Det är dags för semifinal i Super Cup, där vinnaren av detta möte kommer att ställas mot Real Madrid i finalen.

Barcelona – Osasuna stream

Matchen mellan Barcelona och Osasuna är lätt tillgänglig för streaming hos speljätten Bet365, som innehar rättigheterna till Super Cup.

För att starta live streaming hos Bet365 behöver du först skapa ett konto, vilket du enkelt kan göra via länken i vår guide nedan. Därefter krävs en minimuminsättning på 50 kr för att låsa upp deras livestreamingtjänst, och sedan är du redo att njuta av fantastisk fotboll från bland annat La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Serie A och andra ligor runt om i Europa.

Följ vår guide nedan och kom igång med live streaming hos Bet365 redan idag. Bet365 erbjuder ett imponerande utbud av livesända matcher online, och du kommer inte att missa några spännande ögonblick.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Barcelona – Osasuna

Barcelona – Osasuna speltips

Vi har en spännande match att se fram emot mellan Barcelona och Osasuna, som kommer att spelas på neutral mark i Saudiarabien på torsdag klockan 20:00.

Här presenterar vi vårt speltips och tror att matchen kommer att vara både spännande och underhållande. Därför tror vi att valet av båda lagen gör mål kan vara passande.

Vårt resonemang grundar sig främst på att Barcelona ofta släpper in mål i sina matcher. Det Barcelona som en gång var en dominerande kraft är inte längre på samma nivå. Laget stöter vanligtvis på stora problem i sina matcher, och de vinster man uppnår sker oftast med högst ett måls marginal.

Det har varit en ganska instabil säsong för Barcelona i La Liga, och skador på nyckelspelare har utan tvekan påverkat lagets prestation, särskilt på mittfältet. Detta har varit en tyngd för Barcelona, och det har avspeglats i deras prestationer.

Trots att Barcelona betraktas som stora favoriter enligt spelbolagen tror vi att Osasuna kan ge dem en rejäl match. Vi ser sällan Barcelona vinna enkelt, och de tenderar att släppa in åtminstone ett mål. Därför tror vi att valet av båda lagen gör mål kan vara ett utmärkt val här.

Mer odds & betting inför matchen

Inför den mycket spännande semifinalmatchen mellan Barcelona och Osasuna går vi här igenom några extra speltips och odds. Denna match förtjänar självfallet extra uppmärksamhet, och vi har gjort jobbet åt dig. Samtliga odds kommer från spelbolaget Nordicbet, som ger sina nya kunder en bonus upp till 500 kr. Så låt oss dyka in i några intressanta spelalternativ för denna semifinal.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.58
Barca vinner & båda lagen gör mål 2.80
Rätt resultat: 3-2 19.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar