Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 feb, 2022

Atalanta – Olympiakos, 17/2: Stream, speltips & odds

Atalanta Olympiakos stream speltips

Atalanta tar emot Olympiakos i Europa League-sextondelsfinal. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni hittar er Atalanta – Olympiakos stream!

Vi har många fina Europa League-matcher att se fram emot, och en av de mer intressanta spelas i Bergamo! Där tar Atalanta nämligen emot Olympiakos, och vi väntar oss en riktigt bra fotbollsmatch med många mål.

Ta del av våra tankar inför matchen, och ett speltips. Läs även om hur ni hittar en Atalanta – Olympiakos live stream.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher liver hos Bet365

Vad: Atalanta – Olympiakos
Matchstart Kl. 21:00, den 17/2
Vart: Gewiss Stadium, Bergamo
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Fotboll
Speltips: Atalanta HT/FT (2,20 hos Bet365)

[sports data-token=’k5mosyxgu3yBAKKa5UR5PlnyCIfywzud6mFILQ23′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Atalanta – Olympiakos live

Hur gör man då för att streama Atalanta – Olympiakos? För att se matchen online är allt ni behöver ett konto på Viaplay, då de sitter på rättigheterna att sända Europa League streams i Sverige. Skaffa ett konto, köp ett sportabonnemang och börja titta på er Atalanta – Olympiakos stream.

Välj själv om ni ska ha igång er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande, då kan ni koppla över er Atalanta – Olympiakos live stream till TV-skärmen för att titta på matchen på TV. Oavsett hur ni väljer att se matchen kan vi utlova en bra kvalitet vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer!

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Atalanta – Olympiakos live!

Speltips & odds: Atalanta – Olympiakos

Atalanta måste vara ett av Europas bäst skötta lag. Gian Piero Gasperini har gjort ett superjobb som tränare, då han förvandlat klubben från ett bottenlag till att bli ett topplag. Detta med små resurser och efter att man tappar sina bästa spelare i princip varje säsong.

Atalanta gjorde i år sin tredje raka säsong i Champions League, men stod dock för sin sämsta prestation. Det var på håret, men Manchester United och Villarreal gick till slut vidare framför italienarna. Nu fortsätter man i Europa League istället, och vill man vara positiv så innebär det en större chans på en titel.

I ligaspelet ligger man för tillfället på femte plats, och slåss med Juventus om fjärdeplatsen. Att döma av båda lagens form och förutsättningar bör Juventus vinna den striden. Vad som plågar Atalanta för tillfället är de många avbräcken. Stjärnan Josip Ilicic är återigen sjukskriven på grund av depression, och nyckelspelaren Duván Zapata är skadad och borta för resten av säsongen. Tur då att man har Luis Muriel, men han orkar inte spela 90 minuter. Innan januarifönstret stängde köpte man dribblern Jeremie Boga från Sassuolo, som bör kunna avlasta i offensiven.

Olympiakos har inte några större skadeproblem, men kan ändå få det tufft här. Man går visserligen starkt i ligaspelet, där man är obesegrade, men detta är någonting annat. I Europa League i höstas levererade man resultatraden 3-0-3, och det var på håret att man tog den där andraplatsen.

Vi håller utan tvekan Atalanta som ett starkare lag än Olympiakos, och när man dessutom har fördel av hemmaplan kan vi inte spela emot dem. Vi spelar ”Atalanta leder i paus och vinner”, till 2,20 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Atalanta HT/FT
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Läs för all del gärna vår Bet365-recension, som vi snickrat ihop.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar