Atalanta - Milan, 23/5: Stream, speltips & odds

Atalanta Milan speltips stream

Årets viktigaste match för Milan. Säkrar man Champions League-spel eller blir fallet totalt? Vi ger er speltips till matchen, och visar även hur ni bär er åt för att streama Atalanta – Milan.

Milans Champions League-plats står på spel denna söndag, då man möter ett farligt Atalanta. Men det är även ett Atalanta som inte har något att spela för.

Detta blir en nervig söndagskväll för alla milanistas, och såväl även för juventinos. Ta del av vårt speltips till mötet, och se även hur ni kan hitta en Atalanta – Milan stream.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Atalanta – Milan
Matchstart Kl. 20:45, den 16/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Milan vinner (2,70 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Atalanta ligger 2:a och har redan säkrat Champions League-spel.
  • Milan ligger 3:a och behöver vinna här för att vara säkra på att kvalificera sig till Champions League.
  • Milan har haft svårt för Atalanta på senare tid, och förlorade bortamatchen förra säsongen med hela 5-0.

Streama Atalanta – Milan

Det är rätt enkelt att live streama Atalanta – Milan. Allt som behövs är att ni skapar ett konto på Bet365, och där gör en insats på minst 50 kronor. Då kan ni börja se matchen live, och hitta Serie A streams till alla matcher. Direktsändningen håller hög nivå, vilket gäller både bild och ljud.

Det går att titta på Atalanta – Milan från valfri enhet, så ni kan se fotboll via mobil, dator eller surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast kan ni koppla över er Atalanta – Milan live stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Streama Atalanta – Milan!

Speltips inför matchen

Det här är Milans viktigaste match för säsongen, men det borde det inte vara. Milan inledde säsongen fantastiskt och var i toppen av tabellen i julas, men sedan har det gått utför. Inga förluster under hela hösten följdes upp av tre förluster bara i januari, och sedan har haveriet fortsatt.

Ligatiteln kunde man glömma några månader in på året, och de senaste omgångarna har även Champions League-platsen hamnat i fara. Efter segern mot Torino för knappt två veckor sedan såg det dock ut att lösa sig, då allt som behövdes var tre poäng hemma mot Cagliari.

Men nej, Milan slarvade bort segerchansen igen. Bara 0-0 mot ett bottenlag utan något att spela för, och nu måste man istället slå Atalanta för att vara säkra på att inte släppa både Napoli och Juventus förbi sig.

Atalanta har visserligen inget att spela för, men lär inte ge bort någonting av välgörenhet för det. Offensiv spets finns så det räcker och blir över, i form av Duván Zapata, Luis Muriel och Josip Ilicic. Och vi ska verkligen inte glömma Ruslan Malinovsky, som gjort en helt fantastisk vår och som ser ut att kunna skjuta sönder både händer och målnät ibland.

Nu kommer Atalanta dock från en tuff cupfinal i Juventus, där man tog ut sig totalt mot Juventus och dessutom förlorade. Vi tror att matchen kommer sitta i benen här, och särskilt när Atalanta inte har något att spela för lutar vi åt bortasegern.

Vi spelar den raka 2:an till 2,70 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Milan vinner
  • Odds: 2,70
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson