Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 31 jan, 2022

Argentina – Colombia, 2/2: Stream, speltips & odds

Argentina Colombia speltips stream

Argentina ställs emot Colombia i det sydamerikanska VM-kvalet. Här ger vi er förutsättningarna inför matchen!

Argentina har redan säkrat VM-platsen, men kliver ändå in som favoriter hemma mot Colombia under natten till onsdag svensk tid. Colombia däremot har allt att spela för, särskilt efter förlusten i den senaste matchen.

Ta del av förutsättningarna inför matchen, och läs vårt speltips. Se även hur ni gör för att hitta en Argentina – Colombia live stream.

Streama Argentina – Colombia live

Se VM-kvalet från Sydamerika live hos Bet365!

Vad: Argentina – Colombia
Matchstart Kl. 00:30, den 2/2
Vart: Buenos Aires, Argentina
Live stream Bet365
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Under 2,5 mål (1,53 hos Bet365)

[sports data-token=’2EspFwCg2DNGumL2ETI8sqe8CwRUs4LPQluaq9gs’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Argentina – Colombia

Det är ingen svår match att hitta en Argentina – Colombia stream att se direktsänt på internet. Allt ni behöver göra för att titta på matchen online är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Sedan kan ni börja streama Argentina – Colombia direkt.

Du väljer själv vilken enhet du ska använda för att ha igång din Argentina – Colombia live stream. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande så har du dessutom möjligheten att koppla över din fotboll live stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Argentina – Colombia live!

Speltips & odds: Argentina – Colombia

Argentina vann mot Chile senast, och säkrade därmed sin plats i VM 2022 i Qatar. Nu har man bara att spela av de fyra sista matcherna, och får väl se det som ett sätt att slipa spelet än mer och även att testa spelare som vanligtvis inte får spela så mycket.

För Colombia är läget annorlunda, då man ligger och slåss om de sista platserna för att säkra avancemang. När det gäller Sydamerikas kvaltabell går de fyra första lagen direkt till VM, medan laget på femte plats får spela playoff-spel mot en nation från en annan kontinent.

I dagsläget är Brasilien och Argentina klara för VM, medan det ser ljust ut även för Ecuador på 24 poäng. Därefter ligger Peru på 20 pinnar, på den fjärde och sista direktplatsen. Uruguay ligger 5:a med 19 poäng, och Colombia på sjätte plats med 17 poäng. Det gäller alltså att colombianerna gör det bra under avslutningen, om de ska säkra VM-spel.

Med tanke på att Argentina redan är klara tror vi inte att de kommer ta ut sig mer än nödvändigt. Vad som kännetecknat Colombia på sistone har varit defensiven, medan man haft problem framåt.

På Colombias sex senaste VM-kvalmatcher har man inte gjort ett enda mål, men bara släppt in två. Till den här matchen saknas dessutom offensiv kraft hos båda lagen i form av Luis Muriel och Duván Zapata för Colombia samt Lionel Messi och Alejandro ”Papu” Gómez för Argentina.

Vi tror på en ny målsnål historia, och till 1,53 gånger insatsen spelar vi under 2,5 mål. Oddset finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Vi har skrivit en recension om Bet365, som ni kan läsa via länken.

Relaterade artiklar

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar