Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds

Atalanta och Juventus drabbar samman i Bergamo, i en match av stor vikt för Champions League-platserna. Här är vårt speltips till mötet, och ni kan även läsa om hur ni hittar en Atalanta – Juventus live stream.

Atalanta fortsätter att gå från klarhet till klarhet, och har vunnit åtta av sina nio senaste matcher. Juventus har gått på plumpen då och då, men har i grunden ett högre kunnande och ligger dessutom före i tabellen.

Här kan ni ta del av ett speltips med odds till matchen, och samtidigt läsa om hur ni gör för att streama Atalanta – Juventus live.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Atalanta – Juventus
Matchstart Kl. 15:00, den 18/4
Vart: Gewiss Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Juventus vinner matchen (3,20 hos Unibet)

Odds & inför matchen

  • Atalanta har vunnit 8 av sina 9 senaste matcher.
  • Atalanta har inte besegrat Juventus i Serie A på 30 försök (!).
  • Juventus ligger en poäng före Atalanta, där lagen slåss om att som sämst sluta fyra.

Resultat Odds
Atalanta vinner 2.15
Oavgjort 3.60
Juventus vinner 3.20

Oddsen finner du hos Unibet, och vill ni veta mer om spelbolaget kan ni kolla in vår Unibet recension.

Streama Atalanta – Juventus

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Atalanta – Juventus online. Det enda som krävs för att se matchen direktsänt på nätet är ett konto på C More, och så deras sportabonnemang. Med det kan man se alla matcher från Serie A.

Du kan ha igång din fotboll stream från valfri enhet. Titta på din Atalanta – Juventus live stream via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Streama Atalanta – Juventus live!

Speltips inför matchen

Det går inte riktigt att kalla det en överraskning längre, för de gör det år efter år, men att Atalanta mer eller mindre prenumererar på Champions League-platserna borde inte vara möjligt. Laget var för bara några år sedan ett bottenlag i Serie A, men Gian Piero Gasperini har kommit in och vänt klubben upp och ner på ett fantastiskt vis.

Stjärnorna lämnar, men utvecklingen varken går bakåt eller stagnerar för det. Efter en något trög inledning på säsongen har Bergamoklubben gått extremt starkt, och tagit 24 av 27 poäng på de nio senaste matcherna. Man stormar mot att säkra sin tredje raka Champions League-säsong.

Juventus innehar fortfarande även de en Champions League-plats för tillfället, och ligger en poäng före Atalanta. Men för ”I Bianconeri” är detta ingen bra säsong utan snarare ett fiasko, där man ligger hela 12 pinnar bakom tabellettan Inter. Ligatiteln är mer eller mindre körd, och detta blir i så fall första gången sedan 2011 som Juventus inte vinner Serie A.

Cristiano Ronaldo sägs ha krävt att klubben investerar i tunga nyförvärv, men Juventus har inte kunnat lova någonting. Satsningen mot att med Ronaldo ta en Champions League-titel har misslyckats totalt än så länge, då man åkt ut ur slutspelet tidigt under portugisens tre samtliga säsonger i den vitsvarta tröjan.

Bakom ”Juve” och Atalanta jagar Napoli, Lazio och Roma, som alla vill sno åt sig fjärdeplatsen.

Detta är en tuff match att tippa, då Atalanta har starkare formkurva men Juventus egentligen det starkare laget. I en så här pass stor match tror vi ändå att Juventus höjer sig och visar vilka man är, och avgår med tre poäng i behåll.

Juventus brukar ha väldigt lätt för Atalanta, och historiens vikt ska heller inte underskattas. Juventus har inte förlorat någon av de 30 (!) senaste Serie A-matcherna lagen emellan. Vi spelar den raka 2:an, vilken finnes till det fina oddset 3,20 gånger insatsen på Unibet.

  • Vårt speltips: Juventus vinner
  • Odds: 3.20
  • Spelsida: Unibet
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har signerat ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig till år 2024.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson är vidare i OS damtennis efter att ha slagit ut kompisen Mayar Sherif. I sextondelsfinalen väntar kazakiskan Elena Rybakina.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson