Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 feb, 2019

Streama Chelsea – Manchester City: Se matchen via live stream

Vill du också streama Chelsea – Manchester City live, finalen i engelska ligacupen? Se hur du gör för att titta på matchen direkt på nätet!

På söndag får vi äntligen se Chelsea – Manchester City, när lagen gör upp på Wembley. i final av engelska ligacupen. Många kommer att vilja titta på matchen, och här visar vi er hur ni kan se den via live stream online.

Allt som behövs är ett konto på Bet365, där matchen sänds direkt!

Vill du streama Chelsea – Manchester City? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se ligacupfinalen live!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha ett finansierat spelkonto, eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerat av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

  • Match: Chelsea – Manchester City, final av Engelska Ligacupen
  • Datum & tid: Söndag 22 februari 2019, klockan 17:30
  • Plats: Wembley Stadium, London
  • Stream: Bet365

Streama Chelsea – Manchester City live

Om du vill streama Chelsea – Manchester City live behöver du ett finansierat konto på Bet365. Med andra ord: om du skapar ett konto på Bet365 och gör en insättning så kan du titta på matchen! Du kan ta ut pengarna igen direkt när matchen är slut, om du vill.

Det är nämligen så att Bet365 visar en hel del fotboll och att de bland annat sänder Chelsea – Manchester City. Du kan alltså kolla ligacupfinalen online, direkt på Bet365:s hemsida. Du kan titta på matchen från valfri enhet.

Matchen visas i bra bildkvalitet, och det går att titta på matchen samtidigt som du spelar.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto
  • 3. Hitta matchen
  • 4. Streama Chelsea – Manchester City live!

Titta på Chelsea – Manchester City på TV

Det finns också en möjlighet att titta på Chelsea – Manchester City på TV. Matchen direktsänds på Kanal 9, och det är alltså den kanalen i Sverige där du kan se matchen.

Sändningen drar igång redan klockan 17:00, där programledaren Tommy Åström drar i trådarna. Själva matchen startar 17:30 och kommenteras av Niklas Jarelind, som har sällskap av expertkommentatorn Johan Arneng.

Det går förresten att se matchen på TV även utan Kanal 9. Det är nämligen så att när du tittar på din Bet365-live stream från dator, mobil eller surfplatta, så kan du koppla sändningen till din TV. Detta med hjälp av en HDMI-kabel eller Chromecast.

Inför matchen

Maurizio Sarri är fortsatt en pressad och ifrågasatt man. Resultaten har knappast gått Chelseas väg på sistone, även om man visserligen slog ut Malmö och tog sig vidare till åttondelsfinal i Europa League under torsdagskvällen.

Förutom tveksamheterna kring den senaste tidens resultat har Chelsea fått nya bekymmer att brottas med på sistone. FIFA har beslutat att utfärda ett transferförbud för klubben, vilket kommer att gälla fram till sommaren 2020.

Manchester City ångar vidare på ett imponerande sätt. Laget är nu uppe på samma poäng som Liverpool, om än med en match mer spelad. I Champions League stod man för en fantastisk vändning mot Schalke, när man hämtade upp 1-2 till 3-2 under matchens fem sista minuter, trots att man spelade med en man mindre sedan Nicolás Otamendi blivit utvisad.

Senast lagen möttes, för bara två veckor sedan, vann Manchester City med hela 6-0 och Sergio Agüero gjorde hattrick.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar