Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 21 sep, 2022

Streama Serbien – Sverige (24/9): Live stream & TV

Många lär vilja live streama Serbien – Sverige, när lagen möts i Nations League på lördag kväll. Här visar vi hur ni gör för att titta på matchen online, eller för att se den på TV.

Sverige har inte fått det att fungera i Nations League-spelet, men än är det inte försent att få ordning på skutan. På lördag kväll ställs Sverige emot Serbien, och vinner vi kan vi säkra vår plats i B-divisionen. Serbien å sin sida, är också i behov av varje poäng de kan få.

I den här artikeln visar vi hur ni gör för att hitta en Serbien – Sverige live stream, att se direktsänt på internet. Se hur ni kan titta på matchen online, eller var ni kan se den på TV.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Serbien – Sverige, Nations League
Var: Stadion Rajko Mitic, Belgrad
När: Kl. 20:45, lördag 24 september
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: X2 (1,83 hos Bet365)

Streama Sverige – Serbien live

Det är inte särskilt svårt att live streama Serbien – Sverige, så länge man bara vet hur man gör för att hitta en sändning av matchen. Mötet kommer att sändas direkt på Viaplay, vilket är Viasats streamingtjänst. Med ett konto och sportabonnemang där kan ni se mötet live.

Du väljer själv om du ska titta på din Serbien – Sverige stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

Kvalitén på sändningen är hög, vad gäller både bild och ljud. Kommentatorerna och experterna i studion är dessutom duktiga, vilket ger mycket till en sändning.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Se Serbien – Sverige online

Titta på Serbien – Sverige på TV

Hur gör man då för att titta på Serbien – Sverige direktsänt på TV? Den kanal som sänder matchen direkt är TV6, och för att se matchen på TV krävs således att ni har den kanalen i ert utbud. Finns den, så är det bara att bläddra in kanalen för att se direkt.

Studion drar igång redan klockan 19:30, innan det är dags för avspark 1 timme och 15 minuter senare, klockan 20:45. Klockan 23:30, efter ett långt eftersnack, avslutas sändningen.

Om ni saknar kanalen som visar matchen direkt men ändå vill se matchen på TV, skulle vi rekommendera er att koppla över er Sverige – Serbien stream till TV-skärmen, via förslagsvis en Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 19:30
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Sverige valde efter att VM-kvalet avslutats att förändra sin formation och sitt spelsätt. Från ett klassiskt 4-4-2 skulle man nu börja spela 4-3-3, och man skulle även försöka bli mer spelförande. Fyra matcher in med det nya spelsättet får vi väl konstatera att detta experiment inte fallit så väl ut som önskat, då vi landat med en seger och tre förluster. Janne Andersson har redan öppnat för att det återigen kan bli vissa förändringar i sättet att spela, men han ville inte avslöja någonting gällande formation.

När vi spelade hemma mot Serbien blev det förlust med 0-1, och nu är frågan om Sverige kan stå för en starkare insats hemma på Friends Arena. Dessvärre är försvarsproblematiken ännu stor, med många skadade mittbackar. Offensivt saknas också en del vanligtvis givna pjäser, i form av Zlatan Ibrahimovic, Albin Ekdal och Jesper Karlsson. Läs mer inför matchen i vårt Serbien – Sverige speltips.

Relaterat

topptipset
Äntligen får vi in lite svensk fotboll i Topptipset den 26 februari. Blandat med Premier League, La Liga och Serie A!
26 februari, 2024
topptipset
Missa inte topptipset under fredagen den 23/2. Flera intressanta matcher tar plats i Svenska Spels kupong.
23 februari, 2024
stryktipset
Lördagen den 24 februari bjuder på en omgång av Stryktipset. Vi ger speltips inför alla matcher i kuponger - och ger förslag på rader att spela på!
23 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar