Streama Frankrike - Sverige: Live stream & TV

  • Frankrike är klar gruppsegrare, och väntas rotera laget en del.
  • Sverige slåss för att inte sluta sist i gruppen, och lär behöva ett bra resultat här.
  • Matchens huvuddomare heter Alexey Kulbakov och kommer från Vitryssland.

 

VadFrankrike – Sverige, Nations League
VarStade de France, Paris
NärTisdag 17 november, 20:45
Live streamStreama Frankrike – Sverige

 

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

På tisdag kväll kan ni streama Frankrike – Sverige, och se matchen från Nations League live på nätet. Se hur ni gör för att hitta en direktsändning till stormatchen!

Streama Frankrike – Sverige online

Väldigt många kommer att vilja hitta en Frankrike – Sverige stream att titta på direktsänt på internet. Hur gör man då för att se matchen online? Det ska vi visa i den här texten. Snart sitter du framför en fotboll stream till matchen!

Sverige är i stort behov av poäng för att inte åka ur den högsta Nations League-divisionen. Se hur du gör för att streama matchen live – följ våra steg så har du snart hittat din sändning till mötet!

Frankrike – Sverige live stream

Hur bär man sig egentligen åt för att hitta en Frankrike – Sverige live stream, att se direkt på nätet? Det ska vi försöka visa er. Det första ni behöver veta för att hitta en sändning till matchen är vilken leverantör som sitter på rättigheterna att sända Nations League online, vilket i Sverige är C More. De sänder ut matcherna på sina olika plattformar.

Vill du se matchen online ska du skapa ett C More-konto, köpa ett sportabonnemang och börja streama Frankrike – Sverige. Abonnemanget kostar strax under 200 kronor, men du kan välja att dela på det med en vän och på så sätt slippa halva kostnaden. Det är nämligen möjligt att ha igång två strömmar samtidigt, och således se valfri stream från varsina håll.

Matchen går att se från vilken enhet du vill – du kan titta via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din Frankrike – Sverige live stream till TV-skärmen.

Bild, ljud och kommentatorer på C More håller högsta kvalitet. Du kan vänta dig att få se profiler som Hasse Backe, Olof Lundh med flera.

  1. Gå till C More
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama Frankrike – Sverige!

Titta på Frankrike – Sverige på TV

Många människor kommer att vilja se Frankrike – Sverige på TV, vilket är fullt rimligt. Fotboll ses bäst från TV-soffan, men för att se matcherna via TV-sändning måste man först veta eller ta reda på vilken kanal som visar matchen i fråga.

Den kanal som sänder Frankrike – Sverige på TV är TV4. Har du den kanalen i ditt utbud är allt som det ska inför denna fotbollskväll. Saknar du kanalen rekommenderar vi dig att koppla din Frankrike – Sverige stream till TV-skärmen med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: TV4
  • Avspark: 20:45, tisdag 17 november

Inför matchen

Frankrike säkrade gruppsegern i helgen, när man besegrade Portugal på bortaplan. Det svenska hoppet ligger på att Frankrike vilar och roterar spelare, samtidigt som den franska arrogansen kanske gör att motivationen inte är på topp.

Men det finns fler saker att lägga hoppet på än så. Sverige såg väldigt bra ut mot Kroatien, där fantastiske Dejan Kulusevski satte sitt första landslagsmål och där Marcus Danielson ökade på. Även spelare som Kristoffer Olsson, Emil Forsberg med flera stod för starka insatser, och detta bådar gott.

Sverige måste nå ett bättre resultat i denna match än vad Kroatien når mot Portugal, för att inte sluta sist i gruppen.

Speltips på fotboll

Speltips & odds: En målsnål historia
Speltips & odds: En målsnål historia
Under söndagskvällen möter Arsenal - Wolves varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Ojämna United
Speltips & odds: Ojämna United
Under söndagseftermiddagen spelar Southampton - Manchester United mot varandra i Premier League.
News icon29 november, 2020
Author iconGustaf Rauer
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips & odds: Två svårbesegrade lag
Speltips och odds till Lille - AC Milan, Europa League. Avspark 18:55 torsdag kväll.
News icon26 november, 2020
Author iconEmil Sandberg