Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 jan, 2020

Streama Valencia – Real Madrid: Se matchen via live stream

På onsdag kväll spelas semifinal i Spanska Supercupen. Här visar vi dig hur du gör för att streama Valencia – Real Madrid, när lagen möts i Saudiarabien.

Det har blivit dags för den första semifinalen i Spanska Supercupen. Vi får se Valencia – Real Madrid, direkt från Saudiarabien. Vill ni titta på matchen via live stream kan vi meddela er att möjligheterna att göra så är väldigt stora. Läs vår artikel för att se hur du ska göra för att kolla på matchen!

Det går enkelt att hitta en bra Valencia – Real Madrid live stream på Bet365. Skapa bara ett konto på sajten, sätt in minst 50 kronor och titta på matchen direktsänt!

Vill du titta på Valencia – Real Madrid? Gör det på Bet365!

Streama spanska supercupen på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Valencia – Real Madrid

Det är som sagt väldigt enkelt att streama Valencia – Real Madrid live. Gå in på bet365:s hemsida, skapa ett konto och gör en insättning. Deras lägsta insättningsgräns är 50 kronor.

När du satt in pengar ligger livesändningen av matchen där och väntar på dig. Navigera dig bara till La Liga-sidan och sätt igång din Valencia – Real Madrid live stream.

Sändningen visas i bra bildkvalitet, men dock utan kommentatorer. Vi får hoppas att de saudiska Real Madrid-fansen kan liva upp stämningen så att ljudkulissen ändå blir trevlig bakom skärmen.

Det går att se din sändning av semifinalen i Spanska Supercupen från valfri plattform. Titta från dator, mobil eller surfplatta.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Valencia – Real Madrid!

Titta på Valencia – Real Madrid på TV

Den kanal som sänder Valencia – Real Madrid på TV är Kanal 9. Där kan du se matchen direktsänt. Discovery har inte rättigheter att visa La Liga på TV så det blir intressant att se vilka som kommenterar denna spanska match.

Sändningsstart är 19:50, och avsparken drar igång 20:00.

Om du saknar Kanal 9 men vill se matchen på TV kan vi tipsa om att dra igång matchen på Bet365 på datorn och sedan koppla sändningen därifrån till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Sändningsstart: 19:50
  • Avspark: 20:00 (onsdag 8 januari)

Inför matchen

Spanska Supercupens upplägg har gjorts om inför denna säsong. Istället för att La Liga- och Copa del Rey-vinnarna gör upp i en dubbelmatch, har vi nu fyra deltagare i Spanska Supercupen. Ettan och tvåan i La Liga samt finalisterna i Copa del Rey.

Dessutom flyttades matcherna från att spelas inför säsongen till januari. Som om det inte vore nog spelar man, åtminstone denna säsong, matcherna i Saudiarabien.

Valencia och Real Madrid möts idag medan Barcelona och Atlético de Madrid spelar imorgon. Vinnarna gör upp i en final på söndag.

Real Madrid ligger tvåa i La Liga just nu, men har kryssat tre av sina fyra senaste matcher. Valencia ligger sexa och har en fin formkurva.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar