Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 16 jul, 2020

Real Madrid – Villarreal: Inför, speltips & live stream

Real Madrid - Villarreal stream

Real Madrid tar emot Villarreal. Vid vinst säkrar ”Los Blancos” ligatiteln.

Real Madrid X Villarreal

1.40

5.25

7.00
Spela nu ➤
Odds hämtat: 16/07/2020 – 07:45

Streama Real Madrid – Villarreal

Du kan se matchen mellan Real Madrid och Villarreal på Bet365. Allt du behöver är ett konto på Bet365 och en insättning på minst 50 kronor.

Är du intresserad av att ta reda på hur man kan streama La Liga? Läs då gärna artikeln i länken.

Trolig laguppställning, Real Madrid

Courtois

Carvajal – Varane – Ramos – Mendy

Kroos – Casemiro – Valverde

Modric

Rodrygo – Benzema

Trolig laguppställning, Villarreal

Asenjo

Gaspar – Albiol – Torres – Moreno

Chukwueze – Iborra – Anguissa – Cazorla

Moreno – Alcacer

Real Madrid nära nu

Madrid-klubben ligger på toppen av tabellen med 83 poäng, vilket är 4 poäng fler än andraplatsens FC Barcelona. Det är nu bara två matcher kvar och därför gäller det att vara försiktig. Om Real Madrid vinner denna match har de säkrat La Liga-titeln. Real Madrid har också en otroligt bra form där Los Blancos inte förlorat på deras senaste nio matcher i La Liga.

Villarreal å andra sidan kan även dem sägas ha en toppenform just nu. Villarreal ligger på skickliga femte plats med 57 poäng. Deras alldeles egna Santi Cazorla har gjort 11 mål och 8 assists på 28 spelade matcher, varav fem matcher var på inhopp. Villarreal behöver ligga kvar på fjärde plats för att vara värdiga Europa League-spel nästa säsong. Det enda laget som hotar fjärdeplatsen är Getafe, som enbart har tre poäng mindre än Villareal.

Real Madrids Karim Benzema fortsätter leverera mål och har hittills 19 mål i sitt bagage. För närvarande ligger Benzema trots sina många mål på andraplats. Fyra mål bakom FC Barcelonas Lionel Messi.

Speltips & odds

Real Madrid har inte råd att förlora mötet med Villarreal då de nu har en stor chans att vinna efterlängtade La Liga. En förlorad match nu i deras två resterande matcher skulle kunna innebära att ärkerivalen FC Barcelona blir dem som tar hem titeln. Därför behöver Real Madrid enbart tre poäng för att säkra La Liga-titeln.

Villarreal måste vinna för att säkra sin fjärde plats så man kan förvänta sig att de kommer springa tills de är helt slutkörda.

Villarreal har vunnit sina senaste fyra bortamatcher i La Liga.

Real Madrid har inte förlorat mot Villarreal på 17 matcher av alla 19 möten med Villarreal i alla turneringar.

Vi tror att Real Madrid vinner matchen men att de kommer hålla nollan när de gör det. Därför tippar vi på att båda lagen inte kommer att göra mål till oddset 2.00 på Bet365.

  • Tips: Båda lagen gör mål? – Nej
  • Odds: 2.00 på Bet365 (hämtat kl. 14:03, 16/7-2020)

Speltips på fotboll

Roma Fiorentina speltips stream
Italien
Spännande match från Stadio Olimpico, där Roma tar emot Fiorentina. Vi ger er allt inför söndagskvällens toppmatch från Serie A!
10 december, 2023
tottenham newcastle speltips stream
England
Spännande toppmatch i London, då Tottenham tar emot Newcastle. Vi ger er allt inför matchen här!
10 december, 2023
England
Speltips & odds i Londonderbyt mellan Fulham mot West Ham! Läs allting inför matchen hos oss, med information om spelartrupp & live stream!
10 december, 2023

Ahmed Kheniab

Ahmed Kheniab började arbeta för Sportal sommaren 2018, och är vår Premier League-expert. Utöver att bevaka den engelska fotbollen tar Ahmed hand om speltips på matcher från hela Europa. Han brinner för att analysera matcher och har stora kunskaper om den taktiska delen av fotbollen.

Ahmed är dessutom en väldigt skicklig FIFA-spelare som bland annat vunnit en större FIFA-turnering i Örebro.

85 Artiklar