Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 apr, 2021

Streama Växjö – Örebro: Live stream & TV (Semifinal i SHL)

Streama Växjö – Örebro: Live stream & TV (Semifinal i SHL)

Slutspelet är i full gång och vi har nått fram till semifinalerna i SHL. Ena matchserien kommer spelas mellan Växjö Lakers mot Örebro Hockey. Här kan du hitta all info om hur du kan se Växjö – Örebro stream online.

Här kan du läsa om vilka sidor som har Växjö – Örebro live streams under alla matcher i semifinalerna. Du kan även se vilka TV-kanaler som visar matcherna på TV. Samt om det är gratis att streama SHL hockey på nätet. Både inom och utanför Sverige.

Växjö har tagit sig till semifinal genom att vinna krossa Färjestad med 4-0 i matcher. Precis samma förkrossande facit hade Örebro när man slog ut Leksands IF. Det bäddar för minst fyra tuffa matcher mellan två lag som vunnit sina senaste matcher.

Streama hockey hos Bet365

Se hockey från stora ligor i Sverige

Vad: (Lag A – Lag B, Liga)
Avspark: Se datum & tider
Vart: Behrn Arena & VIDA Arena
Live stream: Cmore
TV-kanal: TV4, CMore Hockey m.m.
Speltips: Växjö vinner SM-guld (Odds: 2.80 hos Unibet)

Örebro – Växjö stream

Alla matcher som spelas mellan Örebro – Växjö i SHL kommer att sändas hos Cmore. Detta på grund av att Cmore har alla rättigheter för att kunna sända och visa SHL hockey på nätet. Du kommer att kunna se matcherna genom att skapa ett konto gratis. För att sedan köpa till ett sportpaket som passar dig.

Det är inte bara Växjö Lakers – Örebro Hockey som kommer att visas på Cmore. Där kommer du kunna se alla matcher som spelas från SHL slutspelet. Det skapar ett bra och intressant utbud för dig som vill se slutet av säsongen i SHL hockeyn.

Alla sändningar hos Cmore kommer vara med svenska kommentatorer och i full HD. Du kommer kunna streama Örebro – Växjö från din mobil, surfplatta, dator eller TV. Helt enkelt den skärm du anser ha den bästa upplevelsen.

Nedanför kan du läsa om de steg som du bör ta dig igenom för att se Växjö – Örebro streams under semifinalerna.

 • Gå till Cmore
 • Skapa ett gratis konto
 • Välj abonnemang
 • Se SHL streams!

Om du inte befinner dig inom Sveriges gränser så kommer du att kunna se matcherna inne hos Bet365. De har rättigheter för att kunna visa matcherna utanför Sverige. Sändningar är så kallat IP-begränsade.

Du kan läsa mer om hur du kan streama hockey inne hos alternativa hemsidor. Du kan även läsa mer om Bet365 login & live stream i recension som vi tidigare har skrivit.

Se matcherna på TV

Om du är främst ute efter att se SHL hockey på TV så kommer det även vara kanaler som visar matcherna mellan Örebro – Växjö. Det kan variera gällande vilka TV-kanaler som kommer att sända matcherna. Vi har listat alla de kanaler som kommer att visa minst en av matcherna i semifinalerna.

Sändningen som du kommer att kunna tillgå hos Cmore är samma sändning som visas på TV. Därför är det helt enkelt upp till dig vad du anser är smidigast och bäst. Om du inte har TV-kanaler idag som kommer att sända Örebro – Växjö så kan du alltid kontakta din operatör.

 • TV-kanaler: TV4, Cmore Hockey, Cmore Sport
 • Sädningstid: Cirka 30 min före nedsläpp
 • Svenska kommentatorer: Ja
 • HD: Ja

Datum & tider

Här kan du se vilka dagar och tider som de första fyra matcherna kommer att spelas på. Det är en bra förutsättning för att kunna följa matcherna live.

 • 22 april, kl. 20:00 – VÄXJÖ – ÖREBRO
 • 23 april, kl. 19:00 – VÄXJÖ – ÖREBRO
 • 25 april, kl. 14:00 – ÖREBRO – VÄXJÖ
 • 27 april, kl. 20:00 – ÖREBRO – VÄXJÖ
 • 29 april, kl. 20:00 – VÄXJÖ – ÖREBRO
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar