Sverige - Tyskland: Handboll, OS-kval – Live stream & speltips

Om man inte riktigt kommit ur den handbollsfebern som Sveriges landslag bjöd på under VM så väntar nya matcher. Nu kommer Sverige spela mot Tyskland i en match i OS-kvalet den 12/3. Här tipsar vi om live streaming och odds inför matchen.

Inför matchen mellan Tyskland – Sverige så ser det väldigt jämnt ut. Tyskland har en bättre trupp – men efter senaste VM så visade det sig att Sverige har ett starkare lag än vad som finns på pappret.

Missa inte denna spännande match. Det kommer troligen bli en rysare om vilket av lagen i Sveriges grupp som kommer att gå vidare.

Vad: Tyskland – Sverige, OS-kval, handboll
När: Den 11/3, kl. 15:15
Vart: Max Schmeling Halle, Berlin
Live stream: > Streama handboll online
TV-kanal: Kanal 5 & Discovery Plus
Speltips: Sverige vinner (2.90 hos Unibet)

Streama Tyskland – Sverige

Det är fullt möjligt att se Sverige – Tyskland stream från OS-kvalet i handboll. Matchen kommer att sändas både via live streaming och TV. Det gäller bara att du vet vilken kanal och sida som du bör använda dig av.

Vi hjälper dig med att hitta Tyskland – Sverige live stream på nätet. Det är nämligen inne hos Discovery Plus som matchen kommer att sändas hos. Där kommer alla som har ett konto med ett extra sportpaket kunna titta på Tyskland – Sverige live stream från kvalet till OS i handboll.

Det är också fullt möjligt att se Sverige – Tyskland på TV. Den kanal som sänder matchen är Kanal 5 – eller ”femman” som den kallas i folkmun.

Följ stegen nedanför om du vill streama matchen – och saknar kanal 5 i ditt utbud av TV-kanaler.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa konto
  • Köp sportpaket från 129 kr i månaden
  • Se Tyskland – Sverige i OS-kvalet i handboll

Trupp och speltips

Till vår glada överraskning så kommer laget som tagits ut mot Tyskland påminna av det VM-laget vi spelade med. Det finns ingen anledning för tränaren Glenn Solberg att tänka om. Istället så handlar det om små förbättringar av truppen.

Om Sverige hade ett ljust världsmästerskap tidigare i år – så var mästerskapet för Tyskland mörkt. Som vanligt så är Tyskland alltid ett landslag man tänker på när man ska tippa en vinnare på förhand. Det slutade i år med att man inte höll till finalspelet – utan åkte ut i mellanrundan.

Sverige och Tyskland fick aldrig chansen att spela mot varandra under VM. Det hade gjort det enklare att kunna tippa ett resultat på förhand. Nu får vi enbart gå på deras olika vägar genom VM. Där har vi Sverige självklart som favoriter.

Vi tror att matchen kommer att sluta med en svensk seger. Det ger oss ett odds på 2.90 inne hos Unibet. Där håller man istället Tyskland som favoriter.

 

  • Speltips: Sverige vinner matchen
  • Odds: 2.90
  • Spelsida: Unibet
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sveriges medaljhopp - Svenskar du inte får missa i OS 2021
Sverige har flera bra medaljchanser under OS 2021. Här har vi radat upp de höjdpunkter vi tror har bäst chanser att vinna medaljer! …
News icon 23 juli, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Mikael Ymer är i kvartsfinal i Gstaad
Sverigeettan i herrtennis Mikael Ymer har tagit sig till kvartsfinalen i ATP Gstaad i Schweiz där han fortsätter att visa stark form på grusunderlaget.
News icon 22 juli, 2021
Author icon Katten Jansson