Sverige – Ungern: Match inför EM i handboll

Det är snart dags för premiären av handbolls-EM 2018. Inför tuneringen så kommer Sveriges landslag att spela träningsmatch för att hitta formen.

Träningsmatchen inför EM kommer att spelas mellan Sverige – Ungern. Detta är en match som du självklart kommer kunna streama på nätet. Perfekt för dig som vill följa handbollslaget inför det som komma skall.

Läs gärna vidare om hur du kan sända Sverige – Ungern. Både på TV och via live stream.

Letar du i själva verket efter Sverige – Ungern stream från VM i handboll 2019, för herrarna? Följ denna länk.

  • Matchstart: Den 8/1, kl. 19:00
  • Arena: Partille Arena
  • Live stream: Viaplay
  • TV: TV3

Streama Sverige – Ungern

Det är inga problem för dig som vill kunna se Sverige – Ungern live från handbollens genrep. Det kommer finnas en sajt i Sverige som kommer att sända matchen.

Denna sajt är Viaplay. De har köpt upp de rättigheter som krävs för att sända handbollsmatchen både på TV och online.

De kommer att hjälpa dig att streama Sverige – Ungern, samt sända matchen via deras TV-kanal – TV3.

För att se matchen live hos Viaplay så behöver du ett konto. Det kan du skapa inne hos Viaplay. Därefter hittar du mer information om vart du sänder Sverige – Ungern, och om några extra kostnader kommer att finnas.

Nästa match: Sverige – Island. Läs redan nu hur du kan se Sverige – Island live stream & TV.

Inför EM 2018

Det gäller för Sverige att nu hitta formen inför att EM startar den 12 januari. Då måste allt stämma för att kunna kvalificera sig till finalspel och gå långt i tuneringen.

Vi tycker helt klart att matchen mot Ungern är ett bra test för det svenska handbollslaget. Ungern är likt som Sverige klara för att spela EM, och kommer spela i en av de fyra grupperna i EM. Dock inte samma som Sverige.

Den grupp som Sverige kommer spela i är bra. Det finns egentligen ingen solklar match som Sverige bör vinna, utan istället väntar tre jämna eller svåra matcher på Sveriges spelschema.

Du kan läsa mer i vår artikel om EM 2018 i handboll – live streams, TV-tider, & spelschema. Där kommer du garanterat hitta mer information om den stundande tuneringen.

bollen för handboll

Form för Sveriges landslag

Det är som tidigare nämnt viktigt att Sverige hittar den form som man vill ha inför EM 2018 i handboll.

Som flera gånger under kvalet så räknas Lukas Nilsson till en av de svenskar som förväntas ha de största rollen. Att få just Lukas i bra form inför EM kommer kanske vara avgörande om Sverige ska ta sig långt eller inte.

Motståndet under den 8/1, alltså Ungern letar självklart efter samma form som Sverige gör. Däremot är det en match som det svenska landslaget bör vinna. Vilket innebär att vi kommer slänga in ett speltips på en svensk seger.