Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 jan, 2022

Streama Sverige – Tyskland: Se live stream & TV (Handbolls EM)

Sveriges tredje match i mellanrundan av EM i handboll spelas mot Tyskland. Här hittar du allt som krävs för att se Sverige – Tyskland stream online. Vi ger även info för att sända Sverige – Tyskland på TV.

Avgörandet kring vilka landslag som går till semifinaler i handbolls EM närmar sig. Sverige behöver nog vinna matchen mot Tyskland för att chanser för avancemang ska leva vidare. En tuff uppgift!

Du kommer kunna välja mellan två olika sidor för att streama Sverige – Tyskland i handbolls EM. Alternativen finns i denna texten.

Streama Sverige – Tyskland i handbolls EM 2022

Se alla matcher hos Bet365

Vad: Sverige – Tyskland, handbolls EM
När: Den 23/1, kl. 18:00
Live stream: Bet365 & Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner matchen (2.00 hos Unibet)

Sverige – Tyskland stream

Det är möjligt att se Sverige – Tyskland live stream hos Bet365. Där kommer du att kunna se handbolls EM – samt spela på odds på samma hemsida. Det är även möjligt att streama Tyskland – Sverige hos Viaplay.

Både Bet365 och Viaplay har rättigheter för att visa handbolls EM streams online. Det är en förutsättning för att din live streaming ska vara laglig.

Det kommer dessvärre inte vara möjligt att se Sverige – Tyskland stream gratis. Hos Bet365 Sverige så behöver du ha minst 50 kr på ditt spelkonto – eller spelat på odds under de senaste 24 timmarna. Det går även att ta emot en betting bonus när du gör din första insättning. Hos Viaplay så kommer du istället att behöva ett abonnemang. För att veta mer om vilka abonnemang som låser upp Tyskland – Sverige live stream så kan du läsa mer hos Viaplay.

Det är alltid en bra idé att vara ute i god tid inför matchen. Att ha klart för sig hur du kan streama Sverige – Tyskland på nätet skapar ett lugn inför matchstarten.

Ta till dig våra råd här nedan för att komma igång med din Sverige – Tyskland live stream från Handbolls EM 2022.

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett konto gratis
  3. Spela på odds för minst 50 kr
  4. Gå till alla handboll streams
  5. Se Tyskland – Sverige online

Se på TV

Det kommer även fungera att se Sverige – Tyskland på TV. I Sverige så är det TV6 som är den kanal som kommer visa Sverige – Tyskland i handbolls EM.

På TV6 så kommer du att kunna ta del av en studio. Denna studio kommer att snacka kring matchen. Både på förhand och efterhand. Intressanta analyser från de vassa experter som finns med i sällskapat.

Alla som redan har tillgång till TV6 kommer att kunna sända Tyskland – Sverige på TV utan några problem alls. Har du inte denna TV kanal så bör du kontakta den operatör du använder dig av.

 

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog & Claes Hellgren
  • HD: Ja

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1215 Articles