Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 jan, 2021

Streama Sverige – Qatar: Live stream (Handboll VM)

Streama Sverige – Qatar: Live stream (Handboll VM)

Sverige är framme i en kvartsfinal i handbolls VM 2021. Där ställs man nu mot Qatar. Hitta gratis allt du behöver för att kunna streama Sverige – Qatar live på nätet. Här ger vi dig tips på sidor som har live streams från Sveriges matcher i VM i handboll.

Lite oväntat så har Sverige fått Qatar som motståndare i finalspelet. Man trodde länge att det stod mellan Argentina och Kroatien. Nu lyckades Qatar att oblygt knipa platsen i kvartsfinal mot Sverige. Detta genom att vinna mot Argentina med endast en boll.

Till bet365
1

Se matchen hos Bet365

Klicka här & gå vidare till Bet365

skapa ett konto
2

Skapa ett konto

Bli medlem & spela på odds

Streama Sverige – Qatar: Live stream (Handboll VM)
3

Streama Sverige - Qatar

Se Sverige - Qatar på Bet365 - Kl. 20:30, 27/1

 • Vad: Sverige – Qatar, kvartsfinal i handbolls VM 2021
 • När: Kl. 20:30, den 27/1
 • Vart: Cairo Stadium, Egypten
 • Stream: Bet365
 • TV-kanal: TV6
 • Speltips: Sverige vinner (odds 1.30 hos Unibet)

Se Sverige – Qatar stream

Det kommer vara möjligt att sända Sverige – Qatar stream på två olika sidor som vi rekommenderar. Den ena sidan som kommer att hjälpa dig med att streama Sverige – Qatar i handbolls VM 2021 är inga mindre än Bet365. De har visat alla matcher som spelats i handbolls VM hittills, och de har inga planer att sluta med det.

För att kunna streama VM i handboll 2021 med Bet365 så krävs det inte mycket. Det är helt gratis att skapa ett konto och bli medlem på sidan. För att låsa upp alla live streams så behöver du 50 kr på spelkontot – alternativt spela på odds inför den matchen du vill se. Sedan kommer du ha möjligheten att streama Sverige – Qatar gratis ”på köpet” när du bettar på sport.

Följ stegen nedanför för att direkt kunna se Sverige – Qatar live stream under den 27 januari.

 • Gå till Bet365
 • Skapa ett konto
 • Spela på odds inför matchen
 • Gå till alla live streams
 • Starta Sverige – Qatar stream

Det är möjligt att även kunna sända matchen inne hos Viaplay. Detta är inte gratis – utan kommer kosta dig 399 kr i månaden. Det finns stora fördelar med att betala för ett sportpaket hos Viaplay. Där kommer du få med dig svenska kommentatorer och en expertstudio som ger dig allt viktigt inför och efter matchen. Det är möjligt att se matchern i fullskärm och i HD. Oavsett om du vill se Sverige – Qatar i mobil, dator eller på din TV.

 • Skapa konto hos Viaplay
 • Köp sportpaket för 399 kr
 • Streama alla matcher i handbolls VM

Sänd på TV

Det kommer vara möjligt att sända Sverige – Qatar på TV. Den TV-kanal som kommer att visa direktsändningen av matchen är TV6. Det är en kanal som kommer att visa samma sändning som du får om du väljer att streama matchen med Viaplay.

Har du inte den TV-kanal som visar Sverige – Qatar. Då rekommenderas du att kontakta den leverantör som du använder idag. De kan hitta lösningar till dig som saknar kanalen i ditt utbud.

 • TV-kanal: TV6
 • Sändningstart: Cirka 19:30
 • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog & Cleas Hellgren

Inför matchen

Återigen ställs Sverige i en match där det gäller att vinna eller försvinna. Nu är motståndet ”bara” Qatar som förväntas vara ett motstånd som inte på något vis ska vara omöjliga för Sverige. Det är med andra ord goda chanser för att Sverige ska kunna avancera vidare till semfinalerna i handbolls VM.

Inget ska tas för givet. Sverige har visat problem mot svagare nationer som t.ex. Belarus och Slovenien tidigare. Samtidigt har Qatar lyckats med att avancera från en mellanrunda med både Danmark och Kroatien.

Vi ser framemot matchen och att åter få se Lagergrens andra match i handbolls-VM 2021. Linus Persson är först redo för spel igen om Sverige skulle gå till semifinal. Han rekommenders att inte spela pga hjärnskakning mot Slovenien.

handboll
Se vart & hur du kan sända Sverige - Frankrike stream online. Vi visar gratis vart du kan streama - eller sända matchen på TV.
19 februari, 2024
handboll
Vi kollar in läget inför mellanrundan i handbolls EM. Vi visar ett spelschema för Sveriges matcher samt tabell inför matcherna.
19 januari, 2024
handboll
Sveriges chanser att spela hem ett nytt guld i Handbolls EM 2024 ser ut att krympa enligt spelbolagen.
19 januari, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar