Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 14 jan, 2021

Streama Sverige – Nordmakedonien: Live stream (Handboll VM)

Streama Sverige – Nordmakedonien: Live stream (Handboll VM)

Ikväll spelar Sveriges landslag sin första match i handbolls VM 2021. Här hjälper vi dig att streama Sverige – Nordmakedonien (f.d. Makedonien). Det finns flera sidor som kommer att sända live streams från matchen. Vi tipsar helt gratis om vilka alternativ som är bäst att streama med.

Vi har sett fram väldigt mycket mot handbolls VM 2021. Nu äntligen är vi här. Sveriges premiärmatch skulle egentligen spelats mot Tjeckien – som nu dragit sig ut. Därför kommer man nu spela mot ersättarna från Nordmakedonien. Missa inte matchen, utan se Sverige – Makedonien stream redan från första matchen.

Vill du titta på Sverige – Nordmakedonien? Gör det på Bet365!

Streama handbolls VM på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Vad: Sverige – Nordmakedonien, premiärmatch i handbolls VM.
 • När: Kl. 20:30, den 14/1, 2021
 • Vart: Cairo Stadium, Egypten
 • Stream: Bet365
 • TV-kanal: TV6

Sverige – Makedonien stream

Du kan direkt gå till Bet365 för att kunna streama matcher i handboll VM. Där kommer man att sända alla matcher från mästerskapet. Alla medlemmar som spelar på odds inför matchen kommer även kunna streama Sverige – Nordmakedonien under den 14/1.

Med ett spelkonto med pengar så kommer du kunna följa Sveriges landslag under hela handbolls VM 2021. Det kommer inte dras några pengar av dig när du väljer att se sport streams. På så vis är det gratis handboll streams – trots att det krävs att du spelar på odds.

 • Gå till bet365
 • Skapa konto
 • Spela på odds inför matchen du vill se
 • Hitta matchen
 • Titta på Sverige – Nordmakedonien stream

Det är möjligt att även se matchen från Sverige – Nordmakedonien via en annan känd streamsida. Det är nämligen Viaplay som har rättigheter att vara svensk sida att sända live streams från handbolls VM. Där kommer det inte vara gratis. Där krävs det att du köper ett sportpaket för 399 kr.

 • Gå till Viaplay
 • Skapa konto & köp sportpaket (399 kr)
 • Se alla matcher

TV

För dig som vill kunna titta på Sverige – Nordmakedonien live på TV så är det Viasat som har rättigheterna att visa matchen. De kommer att sända matchen på TV6. Där kommer man ha goda analyser inför och efter matchen med skickliga experter. Det kommer dessutom vara svenska kommentatorer under matchen och möjligt att se i HD.

 • TV-kanal: TV6
 • Sändningsstart: Cirka 20:00

Inför matchen

Normakedonien kommer till VM efter att Tjeckien varit tvungna att avbryta turneringen. Anledningen kan nog många gissa sig till vid det här laget. Det är flera spelare i Tjeckien som har testat positvit för corona (covid-19). Det ställer Sverige mot en motståndare som har haft två dagar på sig att förbereda sig inför mästerskapet. Det känns spontant som en fördel för Sverige som nu ställs mot ett svagare och oförberett handbollslag.

Sverige är trots sin tunnare trupp storfavoriter för attt vinna sin första gruppspelsmatch. Det kommer bli intressant att se vad det svenska landslaget går för i första matchen. Det kan ge en inblick i vad vi har att vänta under resten av handbolls VM.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar