Streama Sverige – Bosnien: Se live stream & TV (13/1)

Sveriges landslag kommer att kliva in i handbolls EM 2022 genom att spela match mot Bosnien Hercegovina. Här kan du gratis läsa all info för att se Sverige – Bosnien live stream eller se matchen på TV.

Många har sett fram emot handbolls EM 2022 – och nu är det äntligen dags. Sverige står som stora favoriter att vinna mot Bosnien Hercegovina. Inget är dock säkert – och matchen kan ses som ett kraftprov av svenska landslaget inför kommande matcher.

Vi kan hjälpa dig att streama Sverige – Bosnien på nätet. Vi visar även vilken kanal som kommer sända matchen.

Streama Sverige - Bosnien hos Bet365

Se alla matcher från handbolls EM 2022

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Bosnien Hercegovina, Handbolls EM
Matchstart: Den 13/1, kl. 20:30
Vart: Bratislava, Slovakien
Live stream: > Bet365
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner med över 6,5 mål (1.68 hos Unibet)

Se Sverige – Bosnien Hercegovina stream

Det kommer att vara fullt möjligt att titta på handbolls EM streams med hjälp av Bet365. Det är en sida som kan erbjuda både odds och live streaming från EM i handoll 2022. Det innebär att du kommer att kunna se Sverige – Bosnien på deras hemsida.

För att kunna ta del av Sverige – Bosnien stream så krävs inte speciellt mycket. Du behöver skaffa ett konto genom att registrera dig på Bet365. Du behöver även sätta in minst 50 kr för att få tillgång till alla handbolls EM streams. Dessa pengar kommer inte försvinna när du tar del av sändningar. Istället så kan du använda din insättning för att spela på odds inför matchen.

Det kommer också vara möjligt att streama Sverige – Bosnien Hercegovina hos Viaplay. Denna tjänst kommer att ha en högre kvalité på bild och ljud. Den sändning som finns hos Viaplay kommer även ha svenska kommentatorer – vilket vi tycker förbättra upplevelsen ganska mycket.

Hos Viaplay kommer det tyvärr inte vara möjligt att se handboll EM streams gratis. För att kunna se handbollsmatcher med Viaplay så krävs ett konto och abonnemang. Du kan läsa om alla olika abonnemang och lösningar för att se Sverige – Bosnien inne hos Viaplay.

Vi rekommenderar främst de sändningar som kostar minst för dig. Därför kan du se hur du kan se matchen med Bet365 här nedanför.

 

  1. Gå till Bet365
  2. Registrera ett nytt konto
  3. Sätt in minst 50 kr att använda på oddsspel
  4. Hitta matchen du vill se hos alla live streams
  5. Se Sverige – Bosnien online

Se matchen på TV

Om du hellre vill kunna se Sverige – Bosnien på TV så är det TV6 som kommer visa matchen. Det är en kanal som ofta har sändningar från stora mästerskap som t.ex. handbolls EM.

Att följa handbolls EM på TV kommer vara väldigt enkelt om du redan har tillgång till kanalen. Skulle du inte ha kanalen i ditt utbud idag – så rekommenderas du att ta kontakt med din operatör.

Sändningen kommer att starta i god tid inför matchstarten. Där kommer en studio att snacka upp matchen och vad vi har att vänta under mästerskapet. Det kommer naturligtvis även vara svenska kommentatorer som finns med som sällskap under matchens gång.

 

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningsstart: Cirka en timme inför matchstart
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja
Stryktipset – 18 juni (18/6): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 juni (18/6): Tips, förslag & analys
Stryktipset! Denna lördag hämtar vi matcher från Division 1 Norra, Division 1 Södra, finska Veikkausliiga och norska Eliteserien.
17 juni, 2022 | Emil Sandberg
Streama Liverpool – Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)
Streama Liverpool - Real Madrid: Se live stream & TV (28/5)
Champions League final i fotboll där giganterna Liverpool och Real Madrid gör upp om trofén. Vi går igenom hur du streamar finalen online eller på TV.
26 maj, 2022 | Katten Jansson
Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)
Streama Sverige – Kanada: Se live stream & TV (Hockey VM 2022)
Sänd kvartsfinal mellan Sverige - Kanada stream eller TV. Vi visar dig gratis vart du kan streama matcher i hockey VM 2022 online eller via TV kanal.
25 maj, 2022 | Jimmie Nyman

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]