Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 jan, 2021

Streama Sverige – Belarus: Live stream (Handboll VM)

Streama Sverige – Belarus: Live stream (Handboll VM)

Sverige går in i mellanrundan för handbolls VM 2021 och spelar mot Belarus (f.d. Vitryssland). Många kommer vilja se Sverige – Belarus stream från matchen. Nu börjar turneringen på allvar – en svensk seger sätter press på övriga landslag i mellanrundan.

Under hela handbolls-VM 2021 har vi hjälpt till att hitta sidor som visar live streams från Sveriges matcher. Vi gör inga undantag för de som letar efter alternativ gör att streama Sverige – Belarus (Vitryssland) online.

Vill du titta på handbolls-VM 2021? Gör det på Bet365!

Streama Sverige – Belarus (Vitryssland) på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 • Vad: Sverige – Belarus (Vitryssland), mellanrunda i handbolls VM 2021
 • Matchstart: Kl. 20:30, den 20/1
 • Vart: Cairo Stadium, Egypten
 • Stream: Bet365
 • TV-kanal: TV6
 • Speltips: Sverige vinner (1.42 hos Unibet)

Sverige – Belarus stream

Under den 20 januari så kommer du kunna streama Sverige – Belarus live. Detta kan du göra hos bl.a. bet365. En sida som samlar både odds och live streams inom många olika sporter och mästerskap. Det är möjligt att streama handbolls VM gratis om du tidigare har spelat på odds. Det är nämligen det krav som ställs på medlemmar som vill sända matcher från handbolls VM 2021 via live stream. Där kommer självklart matchen mellan Sverige – Belarus sändas via stream.

Där kommer du inte bara kunna se matcher från Sveriges landslag. Alla matcher från mästerskapet finns att följa via Bet365. Perfekt för dig som vill se live streaming på de matcher du även oddsar på.

 • Gå till Bet365
 • Skapa konto
 • Spela på odds
 • Gå till alla live streams
 • Titta på Sverige – Belarus (Vitryssland)

Det är fler sidor som kommer sänder Sverige – Belarus online. En annan sida som har rättigheter att visa matcher från handbolls VM är Viaplay. Där kommer man få med sig svenska kommentatorer och experter. De bjuder på analyser inför, under och efter matchen. Det ger en bättre upplevelse och mer intressant att följa.

 • Skapa konto hos Viaplay
 • Köp sportpaket för 399 kr i månaden
 • Streama Sverige – Belarus

Hos Viaplay så kommer det otroligt skickliga och roliga kommentatorerna Robert Perlskog och Claes Hellgren. Det ger en extra krydda för den sändningen du följer med Viaplay Sport.

Se matchen på TV

Om du hellre vill se matchen direkt på din TV – och inte via live streams online. Då är det TV6 som gäller. Det är en TV-kanal som ingår bland kanalerna från Viasat. De är även de som har TV-rättigheter för att sända hela handbolls-VM på TV i Sverige. Även här kommer du bjudas på mer än bara matchen. Försnack och eftersnack är ett krav under matcher som denna.

 • TV-kanal: TV6
 • Sändningsstart: Cirka 15:00

Om du inte har denna kanal – men vill kunna se Sverige – Belarus (Vitryssland) direktsänt på din TV. Då rekommenderas du att höra av dig till den operatör för ditt abonnemang eller kanalpaket. Där kan du få mer hjälp.

Inför matchen

Sverige lyckades att vinna mot en av guldfavoriterna – och värdnationen Egypten. Det gav en otrolig bra förutsättning i mellanrundan som nu Sverige har lyckats kvalificera sig till. Belarus är ett av de svagare lagen (på pappret) som finns med i Sveriges mellanrunda. Därför förväntas det en vinst – och en mer trygg situation för att nå vidare till finalspelet.

Lukas Persson var en spelare i Sverige som verkligen blommade ut i Sveriges trupp mot Egypten. Vi hoppas att hans form håller i sig mot alla nästkommande motstånd. Något som inte fungerade som vi är vana mot Egypten var kantspelet via Hampus Wanne och Daniel Pettersson. Kanske kan matchen mot Belarus vara en nyckel för att återigen få igång kantspelet som tidigare sett så bra ut?

Till bet365
1

Gå till Bet365

Klicka här och gå till bet365 hemsida.

skapa ett konto
2

Skapa konto

Skapa ett konto & spela på odds inför matchen

Handboll
3

Se Sverige - Slovenien

Streama Sverige - Slovenien gratis

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar