Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 aug, 2017

IFK Kristianstad spelar Champions League i handboll

Det har nu blivit klart om vilka datum och spelschema som gäller för IFK Kristianstad i Champions League. Likt som i fotboll så finns Champions League även inom handboll. Tuneringarna är ganska lika, och det är Europas bästa lag som gör upp om guldet.

Vårt svenska hopp i Champions League i handboll är IFK Kristianstad. De har precis fått fram sitt program i tuneringen och har nu klart för sig vilka de kommer att möta.

Är du intresserad av att se matcherna som IFK Kristianstad kommer att spela i Champions League i handboll, så kan det vara bra att se vårt schema. Där har vi samlat de matcher som snart kommer vara aktuella för IFK Kristianstad att spela.

handboll sverige kristianstad

Tider & schema för IFK Kristianstad

Motståndet för IFK Kristianstad i Champions League 2017/2018 är inte det enklaste. Mot sig har de flera stora lag som i flera fall dominerar handbollen i Europa. Exempel på lag som IFK Kristianstad kommer att ha svårt med är t.ex. Barcelona och Zagreb.

Matcherna i Champions League i handboll kommer att starta omkring den 16 september, och då förväntas många handbollsintresserade människor i Sverige att streama handboll online.

Se till att du är beredd innan schemat av IFK Kristianstads Champions League matcher börjar.

Söndag 16/9, 16.00: IFK Kristianstad – Zagreb.
Söndag 23/9 (tid ej bekräftad): Barcelona – IFK Kristianstad.
Söndag 1/10, 17.00: Pick Szeged – IFK Kristianstad.
Lördag 7/10, 17.30: IFK Kristianstad – Rhein-Neckar Löwen.
Lördag 14/10, 17.30: Nantes – IFK Kristianstad.

Dessa matcher kommer att spelas i ett gruppspel där lagen tävlar om att ta sig vidare i Champions League och finalspelet.

Vi bedömmer att chanserna för IFK Kristianstad är hyfsade. De är inte helt uträknade, samtidigt som de heller inte hålls som favoriter i deras gruppspel.

streama handboll

Se handboll streams online

Det går helt klart bra för dig att följa handboll direkt i din tv, eller via en live stream i din dator och mobil.

Många i Sverige har känt på fördelarna med att kunna streama handboll online. Det finns lite olika knep för dig att få tillgång till matcher i Elitserien eller i Champions League i handboll.

Vi har samlat en hel del hjälp för dig som vill kunna få tillgång till live streams från handboll. Där kan du läsa mer om vilka ligor eller tuneringar som du kan följa live direkt på nätet.

Sedan är det bara för dig att ta hjälp av vårt spelschema för att inte missa några matcher som IFK Kristianstad kommer att spela i Champions League 2017/2018.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar