Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 nov, 2017

IFK Kristianstad – HK Malmö: Skånederby i handbollsligan

Det är inte alltid som vi på Sportal väljer att rapportera om kommande matcher i svenska handbollsligan. Däremot kan vi inte låta bli nu när ett derby i Skåne knackar på dörren.

Den 9 novmeber så kommer IFK Kristianstad att spela mot HK Malmö i en tajt match mot tre poäng.

Vi hjälper dig med både live streams och speltips inför den match som spelas. Läs gärna mer för att få tillräckligt kött på benen för att både betta, och streama Kristianstad – Malmö i handbollsligan.

Streama matchen

Det är enkelt att följa matchen mellan Kristianstad – Malmö via live stream. Det finns nämligen en sajt i Sverige som har lagt extra fokus på att erbjuda svensk sport på sin streamingsida.

Denna sida är Cmore, och under ett längre tag så har man erbjudit alla sina medlemmar det bästa från sporten som utövas i Sverige.

Under en hel säsong så uppdaterar Cmore med live streams från handbollsligan i Sverige. Vilket i sin tur innebär att man kommer att sända IFK Kristianstad – HK Malmö stream på sin sajt.

För att streama handboll hos Cmore så behöver du ett konto till att börja med. Detta konto kommer du sedan kunna uppgradera med ett premium. Detta premium behöver du köpa. Det är med andra inte att streama IFK Kristianstad – HK Malmö från handbollsligan.

Med ett konto som är uppgraderat inne hos Cmore så kommer du att få tillgång till mycket mer än bara handboll från Sverige.

Bland det utbud som finns inne hos Cmore så kommer du även kunna se fotboll och hockey från de största ligorna inom Sverige gränser.

  • Gå till Cmore
  • Skapa konto & premium
  • Starta din live stream

handbollsligan 2017 skånederby

Odds & speltips

Att spela på odds inom handboll är möjligt inne hos flera bettingsidor på nätet. Däremot så rekommenderar vi oftast bet365 när du ska betta på sport online.

När det kommer till ett speltips inför matchen mellan IFK Kristianstad och HK Malmö så har vi ganska klart för oss hur vi ska spela.

Vi tror att IFK Kristanstad kommer att dra längsta strået i denna match. Inte bara för att de spelar på sin hemmaplan, utan även för deras form ser bättre ut.

De har just nu ett ganska bra grepp om topplaceringarna i den svenska handbollsligan. De toppar tabellen, och har i skrivande stund 6 poäng mer än vad HK Malmö har.

Om vi kollar till de odds som finns inför matchen så talar det för IFK Kristianstad.

Här nedan ser du de matchodds som finns på ett fulltidsresultat med vinnare.

  • IFK Kristianstad = 1.20
  • Oavgjort = 10.00
  • HK Malmö = 4.75

Odds från bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar