NYHETER

Spela för 450 kr riskfritt på Ajax - Tottenham. Går spelet inte in får du pengarna tillbaka. Går spelet in får du givetvis din vinst. 

Klockan 21 ikväll är det dags för Champions League-semifinal mellan Ajax och Tottenham. Ajax jagar första Champions League-titeln sedan 1995 medan Tottenham siktar på att ta en plats i finalen för första gången någonsin, och som alltid är det också en massor av prestige inblandat i de här matcherna.

För att extra krydda på spänningen i matchen väljer Betfair att erbjuda alla sina nya kunder ett fantastiskt riskfritt spel. Du som ny kund får lägga ett spel på 450 kronor på Ajax - Tottenham, och du har väldigt goda förutsättningar att göra en vinst. Helt klart är att du inte har någonting att förlora!

Riskfritt spel: gör så här!

  • 1. Gå in till Betfairs riskfria kampanj på Ajax - Tottenham
  • 2. Skapa ditt konto
  • 3. Placera 450 kr på matchen. OBS. Du måste placera ditt spel i kategorin "Spelbörsen"
  • 4. Går spelet in vinner du pengar. Går spelet inte in får du pengarna tillbaka*

* = Pengarna betalas tillbaka inom 48 timmar.

Vad finns det att tveka på? Ta del av Betfairs kampanj och spela 450 kr riskfritt på Ajax - Tottenham.

Går spelet in får du din vinst, medan om spelet förloras så får du dina 450 kronor tillbaka. Du är den enda vinnaren här!

Här kan du läsa om andra oddsbonusar att spela på online.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se