NYHETER

England möter Spanien i UEFA Nations League denna mysiga lördagskväll. 

 

Trolig laguppställning, England 

Pickford 

Gomez - Stones - Maguire 

Trippier - Lingard - Henderson - Alli - Shaw 

Kane - Rashford 

Trolig laguppställning, Spanien 

Gea 

Carcavjal - nacho - Ramos - Alonso 

Niguez - Busquets - Alcantra 

Asensio - Morata - Isco

Spanien behöver justering

Spanien var i ett tränardrama några dagar innan VM 2018 skulle börja. Julen Lopetegui hade kommit överens med Real Madrid om att bli deras nya tränare efter sommaren. Det spanska landslagets ledning fick reda på detta när allt blev officielt. Detta resulterade i att den spanska ledningen kände sig svikna för att Lopetegui gick bakom deras rygg och aldrig berättade detta för dem. Den spanska ledningen tog därefter beslutet att avfärda Lopetegui två dagar innan VM-start och anlitade Fernando Hierro.

England gick emot förväntningarna och kom så långt som semifinal i VM. Det gick från skepticism bland England-supportrarna till en saga, det var för bra för att vara sant. Senast England vann VM var 1966. Nu började man sjunga "It's coming home, It's coming home, It's coming, fotball's coming home". 

Spanien åkte ut mot Ryssland på straffar i VM. Efter 120 spelade minuter lyckades Spanien bara få ett mål. Ryssland lyckades kamma hem en straff som Dzyuba satte och gjorde mål. Efter straffarna stod de spanska spelarna helt utom sig och helt svarslösa - de kan inte förstå att de åkte ut mot Ryssland. Det spanska landslaget hade svikit sitt land. Nu ställs det krav på den nya tränaren att hitta ett nytt sätt att spela på. Och det ges möjlighet till det nu. 

Speltips

Fernando Hierro har sinne för bollinnehav medan England tycker mer om att spela direkt på kontringar och uppbyggnad. Störst i bollinnehav lär nog vara Spanien och flest i skott kommer troligtvis vara England. Då England är skickliga på kontringar kommer Spanien få det svårt med att spela med en hög linje, vilket de gärna gör som vi har sett senaste VM. Spanien har fortfarande problem med sitt försvar och kommer få det svårt mot England. Båda lag lär sätta hög press på varandra. 

Vi tror att England vinner kvällens match till oddset 2.62 på Bet365

  • Tips: England vinner 
  • Odds: 2.62, Bet365

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se