Malmö - FC Köpenhamn live stream
NYHETER

Vi visar hur du tittar på Malmö FF - FC Köpenhamn via TV eller live stream.

Streama Malmö FF - FC Köpenhamn live

Det första steget på vägen mot att streama Malmö - Köpenhamn är att navigera dig till eurosportplayer.se. Där visas nämligen matchen direktsänt, och där kan du se alla matcher från Europa League.

När du tagit dig in på hemsidan som sänder detta nordiska derby ska du skapa ett konto och välja ett abonnemang som låser upp sändningen. Abonnemanget kostar 129 kr per månad, ingen bindningstid. Du kan också beställa ett år direkt för 990 kr.

Därefter har du allt du behöver för att se Malmö - Köpenhamn online. På Eurosport Player kan du alltid vänta dig bra kvalitet, med bra ljud och bild samt kunniga kommentatorer i kommentatorsbåset.

En annan positiv aspekt med att se matchen på Eurosport Player - vilket i och för sig gäller de flesta streamingtjänsterna - är att du kan välja fritt vilken plattform du vill titta på matchen med. Det går att se fotboll på tjänsten från mobil, dator eller surfplatta. Du kan dessutom koppla sändningen till din TV, vilket vi skriver mer om under nästa rubrik.

  • 1. Gå in på eurosportplayer.se.
  • 2. Köp månadsabonnemang för 129 kr/månad utan bindningstid eller ett år för 990 kr totalt.
  • 3. Titta på Malmö FF - FC Köpenhamn via live stream! (avspark 21:00 på Stadion torsdag 2/10)

Titta på Malmö - FC Köpenhamn på TV

Den kanal som TV-sänder Malmö FF - FC Köpenhamn är Kanal 9, där sändningen inleds redan klockan 20:00, det vill säga en timme innan avspark 21:00.

På Kanal 9 sitter Karin Frick och styr i trådarna som programledare, varifrån hon fördelar ordet till experterna Kim Källström och Simon Bank. Källström känner alla till sedan hans tid i landslaget och Lyon, medan Bank är en välrenommerad sportjournalist med ett fullt prisskåp.

Om du saknar Kanal 9 men ändå vill se matchen på TV kan du som vi var inne på tidigare koppla din Malmö - Köpenhamn live stream från valfri plattform till TV. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV eller en HDMI-kabel. Då blir din upplevelse av allra högsta kvalitet.

  • TV-kanal: Kanal 9
  • Sändningsstart: 20:00

Ovan kan ni se höjdpunkter från Malmös senaste match i Allsvenskan, då man bortabesegrade AFC Eskilstuna med 1-0.

Inför matchen

Malmö FF har en bra period bakom sig i Allsvenskan, där man radat upp fem raka segrar utan att släppa in ett enda mål. I lagets enda match i Europa Leaguegruppspelet blev det dock förlust, då Dynamo Kiev i Kiev blev för svårt.

På skadefronten har Malmö inga problem, bortsett från Franz Brorsson som ändå inte hade startat.

FC Köpenhamn saknar Jonas Wind och Nicolai Boilesen, men är annars utan större skadeproblem.

Nedan kan ni se statistik på lagens säsong så här långt i Allsvenskan respektive Superligaen.

  Malmö FF FC Köpenhamn
Matcher 23 11
Segrar 16 8
Oavgjorda 8 1
Förluster 2 2
Mål 48 20
Insläppta 14 10
Målskillnad +34 +10
Poäng 56 25
Placering 2 2

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se