Streama Turkiet – Italien: Se live stream & TV (EM 2021)

Den första matchen som blir startskottet för EM 2021 spelas mellan Turkiet – Italien. En bra öppningsmatch som kanske kan sätta en stämpel för resten av matcherna som vi har att vänta. Vi hjälper dig med att kunna se Turkiet – Italien stream här!

Inför matchen så är det självklart mycket nerver som florerar runt. Inte bara bland spelare och tränare i landslagen. Runt om i Europa börjar spänningen nu att smyga sig på.

Missa inte första matcher i EM 2021. Se till att du har koll på hur du kan sända eller streama Turkiet – Italien på bästa och billigaste vis.

Streama fotboll från Europa

Se matcher från stora ligor & turneringar

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 

Vad: Turkiet – Italien, EM 2021
När: Den 11/6, kl. 21:00
Vart:Vi Stadio Olimpico, Rom
Live stream: Cmore
TV: TV4
Speltips: Matchen slutar oavgjort (3.80 hos Unibet)

 

Vi har hämtat våra EM odds hos Unibet inför denna matchen. Vi brukar alltid vara mycket intresserade av oddsen inför varje match. Du hittar självklart alla odds inne hos Unibet Sverige.

Du kan även läsa ett längre Turkiet – Italien speltips & odds inne hos oss.

Italien – Turkiet stream

Den sida i Sverige som har köpt alla rättigheter för att kunna sända EM via live stream är ingen mindre än Cmore. De har tillsammans med SVT valt att dela på mästerskapet. Det innebär att drygt hälften av matcherna kommer att visas gratis hos SVTPlay. Den andra hälften kan du se hos Cmore.

Just att streama Turkiet – Italien online kommer vara möjligt inne hos Cmore. Där kommer du inte att kunna se fotboll gratis från EM. Där krävs det istället att du har skapat ett konto och sedan utrustat ditt konto med ett abonnemang. Du hittar alla olika paket och priser väl inne hos Cmore.

Det är sedan möjligt att se Italien – Turkiet stream från den enhet som du själv önskar. Det innebär att du har friheten att se matchen på din mobil, dator, surfplatta eller TV. Cmore har nämligen gjort det möjligt att ta del av alla deras fotboll streams i alla olika enheter som är populära.

Matcherna kommer vara möjliga att se via live stream från Sverige – men även utomlands. Det finns inget som kommer att blockera sändning av Turkiet – Italien om du har valt ett paket från Cmore som visar EM matcherna.

Här nedanför kan du få en snabb överblick för hur du kommer igång med att streama matcher i EM 2021. Följ stegen för att komma igång!

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Köp ett abonnemang
  • Streama Turkiet – Italien

Se på TV

Alla matcher som spelas under EM kommer att sändas på TV. Likt som live streaming så är det kanaler som sköts av TV4 och SVT som har delat på alla matcher. Det innebär att du kommer att kunna sända Turkiet – Italien på TV. Den kanal som visar matchen är TV4.

Där kommer man att starta sin sändning en stund innan matchstarten. Där kommer man att ge alla tittare det lilla extra. Det innebär att man kommer att ha en expertstudio och svenska kommentatorer som delar med sig om sina tankar inför matchen och EM 2021.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Streama Djurgården - Hammarby (12/9): TV & live stream
Derby i Stockholm! Se hur ni gör för att streama Djurgården - Hammarby live! …
News icon 12 september, 2021
Author icon Emil Sandberg
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Premiär i SHL - Speltips för alla matcher (11/9)
Den första omgången i SHL 2021/22 kommer att starta den 11 september, Vi hjälper dig med speltips och bästa odds inför alla matcherna! …
News icon 9 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman