Sverige U21 - Irland U21
NYHETER

Vi visar hur du gör för att titta på Sverige - Irland i kvalet till U21-EM 2021.

Streama Sverige U21 – Irland U21

Det du behöver göra för att streama Sverige – Irland är att skaffa ett konto på C More, då det är den tjänst som likt när du ska se många andra landslagsmatcher sitter på rättigheterna att visa matchen. Där kan du se matchen live.

C More-abonnemanget som behövs för att låsa upp matchen är C More Mycket Sport, som kostar 199 kr per månad. Du kan också välja att köpa en så kallad matchbiljett för att låsa upp blott denna sändning, men det kan nästan kännas som att kasta pengar i sjön då det kostar hela 149 kronor och bara ger en enda match. Vi rekommenderar därför månadsabonnemanget, som ger dig möjlighet att se så mycket mer än bara denna match.

Det går att titta på matchen direkt från valfri plattform. Titta på din Sverige – Irland live stream från mobil, dator eller surfplatta. Vi väntar oss en väldigt spännande och sevärd match.

  • 1. Gå till cmore.se
  • 2. Skapa konto och C More Mycket Sport (199 kr/mån) eller köp matchbiljett (149 kr)
  • 3. Titta på Sverige U21 - Irland U21 via live stream (avspark 18:30 tisdag 10 september)

Titta på Sverige U21 – Irland U21 på TV

Om du ska titta på Sverige U21 – Irland U21 på TV är det C More Fotboll som är den aktuella kanalen. Där visas matchen, med sändningsstart redan klockan 18:15.

Kommentatorerna som tar er genom sändningen är Mats Lilja och Jon Persson. Matchen spelas på Guldfågeln Arena.

Här kan ni drömma er bort till den galna, avgörande playoff-matchen mot Frankrike till U21-EM 2015.

Inför matchen

Detta är den första matchen för Sveriges del i kvalet till U21-EM 2019. Irland däremot har redan spelat två matcher – och vunnit båda. 3-0 mot Luxemburg och 1-0 mot Armenien.

Men nu ställs Irland mot ett tuffare motstånd, och Sverige är favoriter att vinna detta. Detta är en nyckelmatch, då Sverige och Irland – tillsammans med Island – förutspås att göra upp om andraplatsen i gruppen bakom Italien.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se