Streama Sverige - Slovakien: Se live stream & TV (EM)

Den andra matchen i EM 2021 för Sveriges del är emot Slovakien. Matchen kommer att spelas i St Petersburg – är du inte på plats så hjälper vi dig med att se Sverige – Slovakien stream online. Läs våra gratis tips för att direkt komma igång med din live streaming.

Sverige började turneringen med att spela 0-0 mot Spanien. Ett helt klart godkänt resultat. Vi vågar lova att Sverige kommer att ta sig vidare om det skulle bli seger mot Slovakien den 18/6. Därför tror – och hoppas vi – att många kommer vilja se matchen på nätet.

Det bästa alternativet för att streama Sverige – Slovakien är att ta hjälp av den svenska streamsida som kommer att visa och sända matchen. Vi rekommenderar dig nedanför vilken sida som hjälper dig.

Streama fotboll i Sverige

Se fotboll från stora ligor i Europa 2021

> Streama här!

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 

Vad: Sverige – Slovakien, EM 2021
Avspark: Den 18/6, kl. 15:00
Arena: St Petersburg stadion
Live stream:  CMore
TV:  TV4
Speltips:  Sverige vinner (1.90 hos Unibet)

Sverige – Slovakien stream

Den sida som kommer att visa Sverige – Slovakien via live stream är Cmore. De har vid flera tillfällen tidigare kunnat hjälp dig att se matcher under EM 2021 via stream. Det är nämligen SVT och CMore som tillsammans delar på alla sändningar från mästerskapet. Det innebär att det kommer att erbjudas att se hälften av alla matcher hos SVT – samtidigt som resten av matcherna sänds med CMore.  Just denna Sverige – Slovakien stream kommer att visas på den sistnämnda.

Du kommer dessvärre inte kunna streama Sverige – Slovakien gratis. CMore har nämligen ett paket som deras medlemmar köper för att kunna streama all möjlig sport som Cmore har rättigheter att visa inom Sverige.

För att snabbt komma igång med att streama matchen som väntar Sveriges landslag så finns det steg här nedanför. Dessa steg kommer direkt ta dig till den sida som visar Sverige – Slovakien online.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto
  3. Köp paket 
  4. Hitta alla EM 2021 live streams
  5. Streama Sverige – Slovakien

Se på TV

Matchen kommer vara fullt möjlig att sända på TV. Du kommer att kunna sända Sverige – Slovakien direkt på TV4. Det är den TV-kanal som tillsammans med SVT1 och SVT2 sänder live från alla matcher.

Det kommer inte bara bjudas på själva matchen. Det kommer även finnas experter och intervjuer inför matchen. Det är alltid väldigt kul att följa en match i EM från start – och dess för innan. Därför bjuder CMore dig på en studio som startar cirka en timme före avspark av matchen.

Vi kan rekommendera dig att både titta på Sverige – Slovakien på TV och via stream. Den stora skillnaden är att du kommer att ha reklamavbrott under sändningen om du väljer att se matchen på TV.

Läs gärna mer om alla matcher i vår EM guide – för att veta hur och när du bör sända matcherna!

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

 

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg