Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 22 jul, 2019

Titta på NK Maribor – AIK: TV & live stream

På onsdagskvällen kommer vi att få se NK Maribor – AIK, i den andra kvalrundan till Champions League. Vi visar vart det går att streama Maribor – AIK live.

AIK reser till Slovenien och ska försöka få med sig ett bra resultat mot NK Maribor, i det första mötet av två i den andra kvalrundan till Champions League. Intresset för att se matchen online på nätet är enormt, och vi har goda nyheter till alla er som vill hitta en bra livesändning av matchen på Internet. Vi ägnar nämligen denna artikel åt att berätta och visa hur ni kan titta på Maribor – AIK via live stream.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Maribor – AIK i kvalet till Champions League!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Läs igenom artikeln för att se hur ni gör steg för steg för att titta på matchen online, eller klicka er direkt in på Bet365, skapa ert konto och se matchen! För att låsa upp sändningen av matchen måste ni även göra en insättning (minst 50 kr), men ni kan ta ut pengarna igen så fort matchen är över om ni vill! Det krävs dock att ni befinner er utanför Sverige för att kunna ta del av streaming av Maribor – AIK.

Streama Maribor – AIK

För att streama Maribor – AIK behöver du bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Så fort du gjort det låser du upp sändningen till matchen, och kan njuta av att titta på ”Gnaget” i kvalet till Champions League i fotboll. Notera dock att IP-restriktioner gäller, och du kan inte se matchen på Bet365 om du befinner dig i Sverige.

Så länge du har pengar på ditt Bet365-konto kan du fortsätta att ta del av live streaming av fotboll på många håll. Det räcker att du lämnar kvar så lite som 1 krona på kontot för att kunna fortsätta att njuta av live streams.

Det går att se din Maribor – AIK live stream från valfri plattform. För att titta på sport på Bet365 kan du nämligen använda dig av mobil, dator, surfplatta eller någon annan enhet om det är mer komfortabelt för dig.

Gör så här för att streama NK Maribor – AIK på Bet365 (om du är utanför Sverige)!

  • 1. Skapa ett konto på Bet365
  • 2. Gör en insättning på minst 50 kronor
  • 3. Titta på NK Maribor – AIK via live stream (avspark 20:15 onsdag 24 juli)

För dig som befinner dig i Sverige går det även att se matchen online via Eurosport Player. Det kostar dock pengar. För att se matchen på Eurosport Player gäller följande steg:

  • 1. Skapa ett konto på Eurosport Player
  • 2. Betala 129 kronor i månaden
  • 3. Titta på Maribor AIK

Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Champions League-slutspelet 2019/20.

Titta på Maribor – AIK på TV

Matchen Maribor – AIK sänds även på TV. Den kanal som står för TV-sändningen är Eurosport 1.

Klockan 20:10 börjar sändningen, det vill säga fem minuter innan avspark 20:15.

Inför matchen

NK Maribor spelade i Champions League för bara två år sedan, men hade väl ingen större framgång. Tre poäng och en sistaplats i gruppen blev det då, och man nådde botten när man besegrades av Liverpool med 7-0.

Men att bara ta sig till Champions League är en bedrift i sig, och AIK ska förvänta sig någon enkel resa även om Solnaklubben faktiskt gäller som favoriter över dubbelmötet.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar