Vinn biljetter till Champions League-match!
NYHETER

Vinn flygresa, matchbiljetter till Manchester United - Barcelona och 2 nätter på 4-stjärnigt hotell!

 

Coolbet erbjuder en spännande tävling där du med tur och skicklighet kan vinna en resa till Manchester och biljetter till Old Trafford för att se Manchester United – FC Barcelona i Champions League den 10 april.

För att delta i tävlingen måste du skapa ett konto på Coolbet, och där börja spela på liveodds. För varje livespel du spelar som går in (minst 100 kr i insats på minst 1.80 i odds) får du en lott till tävlingen.

Följ nedanstående steg om du vill vara med i tävlingen:

  • 1. Gå in på Coolbet
  • 2. Skapa ditt konto och anmäl dig till kampanjen
  • 3. Spela livespel – för varje vinst får du en lott till tävlingen!

Tävlingen pågår fram till den 31 mars (startade 22 mars), och under lördagen den 30 mars får du tre lotter för varje vunnet spel! Under den 1 april dras sedan vinnaren.

Under tiden tävlingen pågår kan du följa hur många lotter alla spelare vunnit var för sig. Just nu är det 23 olika spelare som vunnit lotter, där antalet skiljer sig.

En annan stor match som väntar snart är den på norsk mark, där vi får se Norge mot Sverige. Läs här om hur ni gör för att streama Norge - Sverige live.

Vinst: Champions League på Old Trafford!

Vinsten är två biljetter till Manchester United – FC Barcelona på Old Trafford den 10 april. Dessutom boende för två på det 4-stjärniga hotellet Hilton Deansgate i Manchester, två nätter från 9:e till 11:e april. Du får även 6000 kr att boka flygbiljetter för.

Det går inte att byta priset mot kontanter, och om du som vinner inte har möjlighet at åka kommer Coolbet att dra en ny vinnare.

När du deltar i kampanjen godkänner du att Coolbet kan be dig att delta i intervjuer eller liknande relaterat till kampanjen. Vinnaren kan alltså få ställa upp på lite skoj i samband med resan.

Coolbet är en ny, växande spelsajt

Coolbet är en ny bettingsida som växer fort. Sidan erbjuder höga odds och flera spännande tävlingar, bland annat finner du en snöbollskampanj på Coolbet. Här kan du läsa vår recension om Coolbet.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se