Streama Liverpool - Barcelona live
NYHETER

Titta hur du gör för att streama Liverpool - Barcelona live på nätet!

Streama Liverpool – Barcelona

För att streama Barcelona – Liverpool live på nätet är det en stor fördel att ha ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som visar matcherna i Sverige. Där kan du se alla matcher från Champions League direkt.

Du får se matchen med bra kommentatorer och en trevlig studio, där de snackar fotboll innan, under och efter matchen.

Skaffa ett konto på Viaplay och välj ett sportabonnemang, så kan du titta på Barcelona – Liverpool direkt på nätet. Du kan se din Barcelona – Liverpool live stream från valfri plattform. Se sändningen från mobil, dator eller surfplatta. Det går också att koppla matchen till din TV.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på Liverpool - FC Barcelona live stream (avspark 21:00, 7/5)

Titta på Liverpool – Barcelona på TV

För att se Liverpool – Barcelona på TV behöver du kanalen Viasat Sport Premium, då det är där matchen sänds på TV.

Saknar du kanalen som sänder matchen men vill ändå titta live, då kan du koppla din Barcelona – Liverpool live stream från valfri enhet till TV. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller Samsung TV. Då kan du alltså se din livesändning på TV:n trots att du inte har kanalen som visar matchen.

Inför Liverpool – Barcelona

Barcelona har redan vunnit La Liga och kommer formstarka till matchen. Lionel Messi har gjort en ny makalös säsong och lär stiga fram igen. Vi har skrivit ett speltips inför Barcelona - Liverpool, som du kan läsa här.

Liverpool kämpar för att vinna Premier League för första gången någonsin. Senast de lyfte ligapokalen var 1990, det vill säga innan ligan fick namnet ”Premier League”.

Lagets hopp står främst till deras sylvassa kontringar, där Sadio Mané nog kommer att kunna skapa en del problem för Barcelonas backlinje. Dessvärre saknas både Mohamed Salah och Roberto Firmino.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se