Ararat Armenia - AIK
NYHETER

AIK möter Ararat-Armenia tisdag 9 juli klockan 16:00. Hitta din live stream till matchen här!

Streama Ararat-Armenia – AIK

För att se Ararat-Armenia – AIK via live stream behöver du ett konto på Bet365. När du skapat kontot måste du sätta in minst 50 kronor för att kunna ta del av livesändningen av matchen. Efter att du satt in 50 kronor eller mer blir matchen upplåst, och det är bara att titta på denna kvalmatch till Champions League.

Om du vill kan du ta ut dina insatta pengar så fort matchen är avslutad. Eller så kan du låta pengarna vara kvar på kontot och se live stream av fotboll från hela världen.

Det går att titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Om du tittar på din Ararat-Armenia – AIK live stream via datorn går det även bra att koppla livesändningen till din TV-skärm.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Ararat-Armenia – AIK via live stream (avspark 16:00 tisdag 9 juli)

Titta på Ararat-Armenia – AIK på TV

Tyvärr sänds inte Ararat-Armenia – AIK på någon TV-kanal i Sverige. Ingen svensk kanal visar matchen, men det är faktiskt så att Viaplay har matchen i sitt utbud.

Du kan således skapa ett Viaplay-abonnemang för ungefär 400 kronor i månaden för att se Ararat-Armenia – AIK. Vi skulle dock rekommendera dig att istället välja alternativet med Bet365, då det på sätt och vis är gratis (om du väljer att ta ut pengarna efteråt). Väljer du att inte ta ut pengarna så är det också ett betydligt billigare alternativ.

Inför matchen

AIK vann Allsvenskan ifjol och det innebär som ni vet kval till Champions League. "Gnaget" går in redan i den första kvalrundan, och ställs då emot Ararat-Armenia från Armenien, vilket ni nog hör på klubbnamnet. 

AIK vilade spelare som Tarik Elyounoussi och Henok Goitom i helgens allsvenska match mot Kalmar, och laget bör vara fräscha och redo för matchen.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se