Ajax - Tottenham live stream
NYHETER

Se hur du kan titta på din Ajax - Tottenham live stream online på nätet.

Streama Ajax – Tottenham

Om du vill streama Ajax – Tottenham är det en stor fördel att ha Viaplay, då det är den tjänst som sänder matchen live i Sverige. Där kan du titta på din live stream av denna match i Champions League.

Gå in på Viaplay, skapa ett konto, välj ett sportabonnemang och titta på Ajax – Tottenham. Matchen kommenteras av duktiga kommentatorer, och under pausen får du höra flera riktiga experter ge sin syn på vad de nyss har sett.

Det går att se din Ajax – Tottenham live stream från valfri plattform, kolla på matchen från mobil, dator, surfplatta eller koppla sändningen till din TV.

  • 1. Gå in på Viaplay
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på AFC Ajax - Tottenham Hotspur live stream (avspark 21:00, 8/5)

Titta på Ajax – Tottenham på TV

Kanske föredrar du att titta på Ajax – Tottenham på TV? Det är du nog inte ensam om, då de flesta föredrar att se sin fotboll på TV-skärmen.

Den kanal som visar Ajax – Tottenham live är Viasat Sport Premium, och där kan du således se matchen. Saknar du kanalen som sänder fotbollen från CL denna gång, så finns det faktiskt ett annat sätt att se matchen från din TV.

Som vi nämnde tidigare går det att koppla din livesändning från Viaplay till din TV. För att göra det behöver du antingen en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller en HDMI-kabel. De allra flesta har minst en HDMI-kabel i sitt hem, då en sådan kabel vanligtvis används mellan TV och TV-box. Det är bara att flytta kabeln från TV-boxen till datorn, där du alltså kan dra igång matchen från Viaplay. Gör du så, så får du datorns bild till TV-skärmen.

Inför matchen

Ajax vann det första mötet, i England, med 1-0. Därför kan man nu gå in i hemmareturen med ett rätt bra utgångsläge, men givetvis är det ännu mycket som återstår. För att läsa ett längre speltips till Ajax – Tottenham kan ni följa denna länk.

Tottenham är väldigt svaga på bortaplan. På lagets 10 senaste bortamatcher har man förlorat 9, vilket är häpnadsväckande och ofattbart dåligt.

Till skillnad från matchen i England har Tottenham nu Heung-Min Son på planen. Sydkoreanen var avstängd senast.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se